|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - admin - 08 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۴ ب.ظ
مشکل tapatalk حل شد. تو این چند روزه دست به کد شدم حسابی. یادش به خیر جوانی. برخی باگهای مانشت بعد از ۶ سال دارن رفع میشن. سرعت بالا اومدن سایت به نظرتون بهتر نشده؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - dr.a_AI - 08 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۳ ب.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: من قبلا یه پایان نامه کامل انگلیسی تو این زمینه دیدم سرچ بزن اگر پیدا نکردی تو سیستمم بگردم برات پیدا کنم
+سیستمم آشفته بازارِ
یه سرچی کردم و یه چی پیدا کردم ولی دانلودش کلا سایت رو می پرونه. ممنون میشم هر وقت فرصت کردی تو سیستمت یه سرچی بزنی و برام بفرستیش
باشد درخواستمان به بازارتان نظمی ببخشاید
(۰۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۲ ب.ظ)احسان مومنی نوشته شده توسط: (08 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۶ ب.ظ)dr.a_AI نوشته شده توسط: آخر ترمه و پروژه ها
اگه کسی توی زمینه action recognition کار کرده ممنون میشم پیام بده بهم، یه سری سوال دارم
تنکیو
تو این فیلد کار نکردم ولی برای این که بتونی کارت رو پیش ببری میتونی از سایت زیر استفاده کنی
Open Access Theses and Dissertations :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مرسی
با موضوع آشناییتی دارم، فقط یه دو سه تا اصطلاح و مدل هست که اون چیزی که سرچ میکنم جوابمو نداده و در واقع فقط استفاده از اون ها تو مقاله ها رو دیدم نه مفهومشونو. دو تا از اونا :
۱- view-invariant : به نظر اون چیزایی رو میگه که توی زوایای دید مختلف بدون تغییر میمونن. مثلا view-invariant features ویژگی هاییه که با تغییر زاویه دید باز هم قابل بدست اومدن هستن
۲- BoW : به نظر اون فضایی از تصویر هست که اکشن رو در بر گرفته و استخراج ویژگی ها و بررسی اکشن براساس اون چارچوب انجام میشه
ولی فکر میکنم اشتباه برداشت کردم. فرصت زیادی برای سرچ و خوندن ندارم و از سه تا مقاله باید این هفته گزارش تهیه کنم. برای سرچ هر کدوم از اصطلاحات -که ماشالله خدا کمتر نکنه کم نیستن- وقت آنچنانی نمیشه گذاشت
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه کسی چیزی میدونست ممنون میشم پیام خصوصی بده
تشکرمندم
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - NP-Cσмρℓєтє - ۰۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۳ ب.ظ
ساده فکر کردن هم هنره!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nobody90 - 08 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۴ ب.ظ
یک دم از خیال من نمیروی ای غزال من.
دگر چه پرسی ز حال من
تا هستم من ، اسیر کوی تو ام
به ارزوی توام
اگر تورا جویم ، حدیث دل گویم
بگو کجایی؟؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - mahsa72 - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۲ ق.ظ
یک نگاه ب این عکس خالی از لطف نیست
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - so@ - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۵ ق.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۳ ب.ظ)dr.a_AI نوشته شده توسط: (08 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۲۵ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: من قبلا یه پایان نامه کامل انگلیسی تو این زمینه دیدم سرچ بزن اگر پیدا نکردی تو سیستمم بگردم برات پیدا کنم
+سیستمم آشفته بازارِ
یه سرچی کردم و یه چی پیدا کردم ولی دانلودش کلا سایت رو می پرونه. ممنون میشم هر وقت فرصت کردی تو سیستمت یه سرچی بزنی و برام بفرستیش
باشد درخواستمان به بازارتان نظمی ببخشاید
بفرمایید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ق.ظ
(۰۸ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۲۴ ب.ظ)nobody90 نوشته شده توسط: یک دم از خیال من نمیروی ای غزال من.
دگر چه پرسی ز حال من
تا هستم من ، اسیر کوی تو ام
به ارزوی توام
اگر تورا جویم ، حدیث دل گویم
بگو کجایی؟؟
من فکر میکردم میگه ای "عزیز" من بیت دومشم کلا نمیفهمیدم چی میگه
توی آهنگایی که گوش میدم همیشه کج شنواییم به یه نحوی نمود پیدا میکنه
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ق.ظ
هر سال این موقع ها یه نیمچه ذوق و شوقی برای تموم شدن کنکور یا امتحانات و کشیدن یک نفس راحت داشتم!
اما امسال به لطف تمدید مدت سمینار و همچنین در پیش داشتن پروپوزال و البته کنکور همون نیمچه ذوق و شوق رو هم ندارم.
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - salam5 - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۰ ق.ظ
هالا مادرید
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۱ ق.ظ
اوندسیما
گل پیروزی بخش رونالدو
هالا مادرید
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Milestone - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۱۴ ق.ظ
یعنی لذتی که تو ۳-۲ بردن بازی ۲-۰ عقب افتاده هست تو برد ۳-۰ والیبال نیست! چقدر خوبیم ما!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Fot30 - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۳ ق.ظ
سلام
بچه ها نتیجه کی میاد؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Pure Liveliness - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۰ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۳ ق.ظ)Fot30 نوشته شده توسط: سلام
بچه ها نتیجه کی میاد؟
سلام. من از یکی از مسئولین سایت سنجش، در واقع یکی از برنامه نویساش شنیدم گفت شاید حتی این هفته بیاد. نهایتا وسط ماه رمضون. حالا خدا میدونه.
البته من زودتر مطلع میشم :دی
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ب.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: چیزی بگم همه حسودیشون بشه؟!
"تا سر میزارم روی بالش خوابم میبره"
مال خیال آسوده ست. خوش به حالتون.
پی نوشت: مردم امروز. سلامتی خوب چیزیه.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - reticent - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۷ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ ب.ظ)samanbeigmiri نوشته شده توسط: چیزی بگم همه حسودیشون بشه؟!
"تا سر میزارم روی بالش خوابم میبره"
بنده هم تو بهار همینطوری ام! البته در طول روز!
سر روی بالش میذارم به فاصله یک دقیقه خوابم میبره!
مشکل اونجا شدت پیدا میکنه که آخر ترمه و باید درس بخونم! اینطور مواقع یک دقیقه میرسه به ۳۰ ثانیه!
یعنی همین که این کتاب پردازش موازی رو باز میکنم بخونم، صفحه اول به صفحه دوم نرسیده دارم خواب پادشاه هفتم رو می بینم!
پنج روزه دارم میخونم تازه فصل پنجمم!
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - aamitis - 09 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۰۲ ب.ظ
ناراحتم از دست همه علمایی که خودشونو خیلی عالم میدونن و نگاه از بالا به پایین دارن نسبت به اطرافیانشون
حرف حرفه خودشونه
قدرت حتی فکر کردن روی حرف بقیه رو هم ندارن
منم آدمم هرچی هم بخوام بیخیال باشم نمیشه
در یک کلام له له ام
|