|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 27 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۲۴ ب.ظ
چقدر باحاله این لیورپول. بعد از اون فینال استانبول دیشب هم یه بازگشت عالی داشت.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - aamitis - 27 فروردین ۱۳۹۵ ۱۲:۲۴ ب.ظ
سلام
تا فردا بیشتر فرصت ندارید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
با داوری زودهنگام مقالات
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 27 فروردین ۱۳۹۵ ۰۲:۲۵ ب.ظ
ایول! قرعه خوبی بود.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - x86 - 27 فروردین ۱۳۹۵ ۰۳:۰۸ ب.ظ
----
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 27 فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۳۹ ب.ظ
یکی از دوستان دوره ارشدم ، زندگی خوبی متاسفانه ندارند.پدرش چند سال پیش فوت کرده.برادرش اعتیاد داره و دوسالی هست ازش خبر ندارند..یکی دیگه داداشهاش هم مشکل جسمی و ذهنی داره که نمیتونه سرپرستشون باشه. مادرش هم بعد از فوت پدرش مشکل روانپریشی پیدا کرده. خیلی زندگی در همی دارند. دوستم مدیریت اون خونه را داره. چند لحظه پیش زنگ زد بهم.گفت خاهر کوچکم فکر کنم حدود ۲۲-۲۳ سالشه سه روزه از خونه فرار کرده چه کار کنم ؟ //// منم عقلم به جایی نمیرسه بگم چکار کن؟ ظاهرا دفعات قبل هم از خونه میرفته بیرون و پلیس امنیت تهران یا کلانتری تحویل دوستم میداده. یکبار هم تو بیمارستان پیداش کردن
من نمیدونم چی بگم بهش؟ فقط گفتم منتظر باش انشالله پیدا میشه ! آخه این شد راه حل؟؟؟؟ بچه ها اگر شما میدونید بگید من چی بگم بهش؟ پیش پلیس رفتن و ... که دردی دوا نمیکنه ازشون.
این مشکلات که میبینم ، میفهمم چقدر ناشکریم تو زندگی. بچه ها برید خداروشکر کنید.خانواده دارید. یه سرپرست بالا سر آدم باشه که مدیر زندگیتون باشه. کاش یه نفر داشتن سرپرستشون بود. متاسفانه بخاطر شرایط زندگیشون عموهاش هم سراغشون نمیرن.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۷ فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۵۸ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۳۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: من نمیدونم چی بگم بهش؟ فقط گفتم منتظر باش انشالله پیدا میشه ! آخه این شد راه حل؟؟؟؟ بچه ها اگر شما میدونید بگید من چی بگم بهش؟ پیش پلیس رفتن و ... که دردی دوا نمیکنه ازشون.
ببرنش پیش مددکار اجتماعی. فکر کنم مالِ بهزیستی رایگان یا کم هزینه باشه. به امید خدا هم مشکل خواهرش حل میشه، هم بتونه بعداً کاری پیدا کنه (که ظاهراً تهران هستند و راحتتر میتونه پیدا کنه) که سرش گرم بشه، هم از نظر مادی کمی کمک حالشون بشه...
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - RASPINA - 27 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۰۰ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۳۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: این مشکلات که میبینم ، میفهمم چقدر ناشکریم تو زندگی. بچه ها برید خداروشکر کنید.خانواده دارید. یه سرپرست بالا سر آدم باشه که مدیر زندگیتون باشه. کاش یه نفر داشتن سرپرستشون بود. متاسفانه بخاطر شرایط زندگیشون عموهاش هم سراغشون نمیرن.
بدبختی که یکی دوتا نیست .
وای چه قدر ناراحت شدم. حالا پدرش فوت شد کاش حداقل داداشش حامیاشون بود.آخه اون دختر ۲۲ ساله با این شرایط چه کار کنه.
کلا مشکل این خانواده اینه که همه فراری شدن .برادرش مستقیم رفته. مادرش هم غیر مستقیم.
واقعا خدا به این دوستتون صبر بده
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - The BesT - 27 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۰۸ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۵۸ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (27 فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۳۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: من نمیدونم چی بگم بهش؟ فقط گفتم منتظر باش انشالله پیدا میشه ! آخه این شد راه حل؟؟؟؟ بچه ها اگر شما میدونید بگید من چی بگم بهش؟ پیش پلیس رفتن و ... که دردی دوا نمیکنه ازشون.
ببرنش پیش مددکار اجتماعی. فکر کنم مالِ بهزیستی رایگان یا کم هزینه باشه. به امید خدا هم مشکل خواهرش حل میشه، هم بتونه بعداً کاری پیدا کنه (که ظاهراً تهران هستند و راحتتر میتونه پیدا کنه) که سرش گرم بشه، هم از نظر مادی کمی کمک حالشون بشه...
ممنون از راهنماییتون. حتما بهش توصیه میکنم.
مال ورامین هستند که اطراف تهران هست.من اون قسمت را نمیدونم محیطش چطوره.ولی خودش میگه محیط خوبی نداره و توی یکی از روستاهای ورامین هستند و محیط زندگی خوبی ندارند. همیشه مورد آزار و اذیت افراد ساکن اون محل هستند.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - diligent - 27 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۱۱ ب.ظ
فضاحت از این بالاترررررر !!!!!!!!!
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - **sara** - 27 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۱۱ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: فضاحت از این بالاترررررر !!!!!!!!!
تسلیت عرض میشه عششششقم
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - sara9009 - 27 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۱۴ ب.ظ)**sara** نوشته شده توسط: (27 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۱۱ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: فضاحت از این بالاترررررر !!!!!!!!!
تسلیت عرض میشه عششششقم
بیگ لایک
گریه نداره که فقط ۴ تا خوردن فقط ۴ تا
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - **sara** - 27 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۱۸ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: بیگ لایک
گریه نداره که فقط ۴ تا خوردن فقط ۴ تا
بیگ لاااایک تو یو توووو
وامصیبتااااااا این نام کاربری من چرا آبیهههههههههه؟؟؟
خفت و خوااااااری از این بالاتر میشهههههههه؟
بیاین منو مدیر کنین : )))))))))
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - fatemesoleimani - 27 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۴۳ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۳۹ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: یکی از دوستان دوره ارشدم ، زندگی خوبی متاسفانه ندارند.پدرش چند سال پیش فوت کرده.برادرش اعتیاد داره و دوسالی هست ازش خبر ندارند..یکی دیگه داداشهاش هم مشکل جسمی و ذهنی داره که نمیتونه سرپرستشون باشه. مادرش هم بعد از فوت پدرش مشکل روانپریشی پیدا کرده. خیلی زندگی در همی دارند. دوستم مدیریت اون خونه را داره. چند لحظه پیش زنگ زد بهم.گفت خاهر کوچکم فکر کنم حدود ۲۲-۲۳ سالشه سه روزه از خونه فرار کرده چه کار کنم ؟ //// منم عقلم به جایی نمیرسه بگم چکار کن؟ ظاهرا دفعات قبل هم از خونه میرفته بیرون و پلیس امنیت تهران یا کلانتری تحویل دوستم میداده. یکبار هم تو بیمارستان پیداش کردن
من نمیدونم چی بگم بهش؟ فقط گفتم منتظر باش انشالله پیدا میشه ! آخه این شد راه حل؟؟؟؟ بچه ها اگر شما میدونید بگید من چی بگم بهش؟ پیش پلیس رفتن و ... که دردی دوا نمیکنه ازشون.
این مشکلات که میبینم ، میفهمم چقدر ناشکریم تو زندگی. بچه ها برید خداروشکر کنید.خانواده دارید. یه سرپرست بالا سر آدم باشه که مدیر زندگیتون باشه. کاش یه نفر داشتن سرپرستشون بود. متاسفانه بخاطر شرایط زندگیشون عموهاش هم سراغشون نمیرن.
اون دوستتون واقعا افرین دارن که تو شرایط سخت زندگی ارشدا خونده مدیریت زندگیشون را هم به عهده گرفته ، انشالله بقیه خانوادشون هم به زندگی برگردن و بتونن با توکل برخدا و همتشون زندگی کنن
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۲۷ فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۲۷ فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۴۳ ب.ظ)fatemesoleimani نوشته شده توسط: اون دوستتون واقعا افرین دارن که تو شرایط سخت زندگی ارشدا خونده مدیریت زندگیشون را هم به عهده گرفته ، انشالله بقیه خانوادشون هم به زندگی برگردن و بتونن با توکل برخدا و همتشون زندگی کنن
اصفهان؟
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 27 فروردین ۱۳۹۵ ۰۷:۵۷ ب.ظ
بچه ها مچکریم
سارا آواتارت چه باحاله
|