(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: این که میبینید عده ای از آمریکا دفاع میکنند مقداریش به خود اقدامات ایران بر میگرده. وقتی همش میزنن تو سر آمریکا بعد در همون حال خودشون رو با آمریکا مقایسه میکنن غیر مستقیم یعنی آمریکا بهتر از ماست و خیلی هم بهتره.
وقتی بعضی کارایی که آمریکا میکنه میگین بده بعد خودمون انجامش میدیم یا وقتی همش تو اخبار از غرب بد میگه (حتی نکات مثبتشم قبول ندارن) این باعث میشه که مردم از ایران زده بشن و برن طرف مقابل. وقتی همش از ایران خوب میگن همش از غرب بد میگن ولی چیزی که در عمل مردم میبینن فرق داره اینا باعث بی اعتمادی میشه.
من نمیگم آمریکا خوبه یا بده ولی هزچی هست از ما پیشرفته تره. بعضی کارایی که کرده و میکنه خوبه و ما باید یاد بگیریم ازش(حتی اگه با نیت بد هم باشه باز هم ما میتونیم با نیت خوب به کار ببریم).
دقیقا موافقم
ترم بالایی احتمالی آینده
اونهایی که
این رنگی هست منظورت دولت بوده و گاهی صدا و سیما و این ها؛ من هم موافقم که اشتباهات اونها خیلی زیاده و خیلی کارهاشون اشتباهه، یکیش همین ها که شما گفتید
جمله
این رنگی رو که باید با طلا نوشت و همیشه میگیم اون ها با قدرت علم قدرتمند شدند، با نظم، با سیستم مند بودن و... ما باید قدرت علم رو به دست بیاریم و ازش استفاده درست رو بکنیم
و اما جمله
این رنگی این هم صد در صد درسته، ما خیلی عقبیم توی خیلی زمینه ها، همین هوا و فضا که بحث بود مطمئنا مقایسه ایران با امریکا بیشتر خنده داره! اما صحبت سر این هست که واقع بین باشیم. اگه ما عقب هستیم نه خودمون رو جلو ببینیم، نه وضع خودمون رو اسف بار و نا امید کننده ببینیم و بگیم هیچ پیشرفتی نداشتیم، اگه اون ها جلو هستن نه اون ها رو دست کم بگیریم نه دست نیافتنی ببینیم
البته میدونم شما واقع بین هستید، اما شاید باور نکنید من از هرکدوم دوستام پرسیدم فکر میکردن آمریکا پایگاه داره روی ماه و برو و بیا داره، و توی خیلی چیزهای دیگه میبینم فیلم های تخیلی رو با علم روز دنیا اشتباه گرفتن و همین باعث شده وضع ما نسبت به بقیه کشورها رو زیر صفر ببینن
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ)مورتن نوشته شده توسط: شما اینم میدونید از سال ۵۳ تا ۶۹ داشتند رقابت بر سر رفتن فضا میکردند و آمریکا چقدر اون اوایل شکست خورد که فقط سفینه بفرسته بالا و اینارو هم قبول میکرد اما در نهایت تونست آدم بشونه. لطفا قشنگ مطالعه کن. شما که انسان مذهبی هستی با این شکیاتت همه رو به ۱۴۰۰ سال پیش امام حسین هم مشکوک میکنی. من که اون موقع نبودم ببینم چه خبره. من نمیخوام اثبات کنم نبوده . از همون زمان بیان اثبات کنن که بوده.... میئدونم که میخوای برای اینا چیزی بنویسی راجب ضمیر ناخودآگاه و حس الهی و درونی ... اما اگه بخوای به تاریخ رجوع کنی اینیکی که نزدیکتره...
صحبت از مذهب نیست و من هم قصد ندارم بحث رو به مباحث مذهبی بکشم
من نمیگم ما ایراد بنی اسراییلی میگیریم بعد اونا بیان اثبات کنن که، من میگم کسی که میگه ۴۰ سال پیش رفتیم ماه اومدیم خوب بگه با کمربند ون آلن و با پرتوها و با شهاب ها و... اون موقع چکار کرده، فقط دو تا عکس و فیلم که مدرک نشد. هزار تا سوال مطرح شده که چنین سفری رو زیر سوال میبره
به تاریخ رجوع میکنیم، نزدیک هم بوده، اصلا فرض کن من اونروز خودم بودم، خوب تاریخ چی میگه؟ میگه اخبار اعلام کرده و فیلم و عکس پخش شده، تاریخ دیگه چی میگه؟