(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۱ ق.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: (04 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ)xps1530 نوشته شده توسط: واقعا که !!!
به نظر من که هر وقت کرنل سیستم عامل رو خودمون نوشتیم، میتونیم ادعا کنیم سیستم عامل ارائه دادیم.
نه مثل لینوکس شریف و این یکی
نمیشه یه راست رفت سراغ نوشتن هسته سیستم عامل. اول باید یه کم از این جور کارا کرد بعد رفت سراغ کارای پیشرفته تر
آره اینو قبول دارم که یک دفعه نمیشه رفت سراغ نوشتن سیستم عامل، اما مسئله اینجاست که یک دفعه ای در کار نیست، سال هاست از اخبار سیستم عامل ملی می گذرد، لینوکس شریف رو یادمه ۳ سال پیش رییس دانشگاه شریف اومده بود دانشگاهمون ازش تعریف می کرد و تازه اش هم بومی سازی لینوکس هم سال هاست انجام شده نمونه بارزش پارسیکس (فکر کنم آقای باغونیان بود که توسعه داده بودش).
من بحثم اینه که حداقل نگن سیستم عامل ملی، این خیلی عوام فریب هست.
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ق.ظ)a.hooshmand نوشته شده توسط: نمی دانم شما ها تا حالا خودتان کرنل لینوکس را کمپایل کرده اید؟
تا حالا سعی کرده اید یکی از فایلهای سورس کرنل لینوکس را باز کنید و فقط یک نگاه به آن بیندازید، ببینید چگونه نوشته شده است؟ (حتی برای کنجکاوی)
نخوردیم نان گندم، دیدیم دست مردم
دوست گلم من به شخصه نه تا حالا کرنل کامپایل نکردم،
اما یک سیستم عامل کوچک با زبان اسمبلی نوشتم که برای سیستم های real time به کار میومد.
برای لینوکس هم تا حالا پیش نیومده وگرنه هراسی از تغییر کرنل متن بازش ندارم.
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ)aliebtehaj نوشته شده توسط: کلاً دبیانو یکم تغییر دادن .میز کارم که مطمئنناً gnome لابد با بش یا زبانای دیگه اومدن یه تغییراتی توش ایجاد کردن مثلاً زبانشو فارسی کردن و یه سری نرمافزار مثه تقویمو ساعتو ساختن، شده سیستم عامل ملی. تازه فک کنم دبیان خودش فارسی داشته باشه.
حساب کنید از پارسال شروع کردن امسال تمام شده اونم با برنامه نویسای ما(نمی خوام خودمونو پایین بیارم ولی کلاً ما لینوکسی نیستیم دیگه البته فعلاً)
موافقم احتمالا فقط تا همین سطح جلو رفتن.