زمان کنونی: ۰۵ آذر ۱۴۰۳, ۰۲:۰۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش

ارسال: #۱۲۱
۲۲ فروردین ۱۳۹۱, ۰۷:۱۰ ب.ظ
یعنی ممکنه بالای ۲۰۰ هم بششم؟؟؟؟:-(
کسی میدونه با زیر ۲۰۰ جایی میشه قبول شد یا نه؟ (روزانه شبانه فقط)
۰
۰
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۱۲۲
۲۴ فروردین ۱۳۹۱, ۰۸:۱۴ ب.ظ
امروز تو دانشکده، مسئولین گفتن امسال ایلام برا اولین بار IT گرایش IT میاره
پس افزایش ظرفیت راستهSmile
۰
۰
ارسال: #۱۲۳
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۲:۵۵ ب.ظ
به نظر شما امسال هم میانگین درصدا مثل سالهای قبله ؟ یعنی میشه درصدا رو با درصدای سالهای پیش مقایسه کرد و ناامید بود ؟
۰
۰
ارسال: #۱۲۴
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۰:۱۸ ب.ظ
RE: درصدها و تخمین رتبه IT با کلید سنجش
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ ب.ظ)mam نوشته شده توسط:  نمیشه اینطور گفت. مشترک امسال نسبت به پارسال دشوارتر بود. یا سیستم عامل همینطور (بعید نیست میانگین امسال منفی باشه)

در کل ستگی به دیگران داره.

جدا اینطور فکر میکنید؟
به نظرم امسال مشترکش خیلی ساده تر بود.در واقع فکر کنم فقط سیستم عامل و زبان سخت تر بود.
۰
۰
ارسال: #۱۲۵
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۰:۱۸ ب.ظ)mojtaba14405 نوشته شده توسط:  
(12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ ب.ظ)mam نوشته شده توسط:  نمیشه اینطور گفت. مشترک امسال نسبت به پارسال دشوارتر بود. یا سیستم عامل همینطور (بعید نیست میانگین امسال منفی باشه)

در کل ستگی به دیگران داره.

جدا اینطور فکر میکنید؟
به نظرم امسال مشترکش خیلی ساده تر بود.در واقع فکر کنم فقط سیستم عامل و زبان سخت تر بود.

من چون با دیدن کارنامه های پارسال خیلی نا امید شدم این سوالو پرسیدم مشترکای امسال به نظر من ساختمان داده و نرم ساده بودن شبکه و طراحی الگوریتم متوسط و گسسته سخت البته سوالای شبکه یکی ساده و یکی سخت بود
۱
۰
ارسال: #۱۲۶
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۰۱:۴۸ ب.ظ
دوستان من تازه جواب سئوالها تخصصی رو دیدم سئوال ۳۸ مشترک چرا کلید سنجش زده گزینه ۲؟!
قضیه مستر میگه اگه n به توان لگاریتم a برbکوچکتر از f(n باشه جواب تتا یا بیگ او همون n به توان لگاریتم aبرb است.الان توانn کمتر از ۲میشه....پس نمیشه که جواب امگای n به توان ۲باشه!و اگه برا اساس امگا بخوایم حساب کنیم تنها می تونیم مطمئن باشیم که از log n بزرگتره من هرچی نگاه کردم دیدم همه همون کلید سنجش رو زدند

زندگی زیباست....بوی کاهگل باران خورده را دوست دارم!زندگی کاهگلی باران خورده است
۰
۰
ارسال: #۱۲۷
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۰۹:۱۵ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ)fahimehazimi نوشته شده توسط:  دوستان من تازه جواب سئوالها تخصصی رو دیدم سئوال ۳۸ مشترک چرا کلید سنجش زده گزینه ۲؟!
قضیه مستر میگه اگه n به توان لگاریتم a برbکوچکتر از f(n باشه جواب تتا یا بیگ او همون n به توان لگاریتم aبرb است.الان توانn کمتر از ۲میشه....پس نمیشه که جواب امگای n به توان ۲باشه!و اگه برا اساس امگا بخوایم حساب کنیم تنها می تونیم مطمئن باشیم که از log n بزرگتره من هرچی نگاه کردم دیدم همه همون کلید سنجش رو زدند

تنها بزرگ تر بودن کفایت نمی کنه ، یه بار دیگه این قضیه رو بررسی کنید ، قضیه میگه که اگر بطور چند جمله بزرگتر باشد ...

واللَّه خَیْرٌ وَأَبْقَى
۰
۰
ارسال: #۱۲۸
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۱۵ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:  
(14 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ)fahimehazimi نوشته شده توسط:  دوستان من تازه جواب سئوالها تخصصی رو دیدم سئوال ۳۸ مشترک چرا کلید سنجش زده گزینه ۲؟!

تنها بزرگ تر بودن کفایت نمی کنه ، یه بار دیگه این قضیه رو بررسی کنید ، قضیه میگه که اگر بطور چند جمله بزرگتر باشد ...
....................
حواسم نبود جواب میشه بیگ او یا تتا f(n....ولی چیزی که هست و باعث گیج شدن من میشه و سرامتحان باعث شد گزینه رو عوض کنم...بیگ او کران بالای مجانبی است و در کتاب نیپولیتان میگه بیگ او یعنی حداکثر به بدی n^2 است وامگا یعنی حداقل به خوبی....اینجا دقیقا تابع معلوم نیست اگر ما گروه g (n از مجموعه توابع رو در نظر بگیریم که عضو بیگ او هست ناخوداگاه میشه امگا logn ازطرفی ما اینجا تنها مطمئن هستیم که n^2حد بالایی ماست و حدپایینی نمی تونیم مشخص کنیم واگر حداقل خوبی کمتر از N^2 برای بیان مرتبه با امگا در نظر بگیریم میشه nlogn......در کتاب الگوریتم مقسمی و ساختمان پژوهش این قضیه با تتا بیان نشده و از بیگ او استفاده کرده...اگر ما تتا داشتیم در قضیه اصلی میشد بگیم هم عضو امگا و هم عضو بیگ اوN^2 است ولی اینکه چطوری میشه بیگ او رو به امگا در تحلیل مسئله ای تبدیل کرد نمی دونم....در واقع این نوع دید به سوال یک نوع پیچوندنه که من سرجلسه احساس کردم مگه میشه سوال به این آسونی در ارشد بدند پس به گیری داره و به این نتیجه رسیدم و کلا از لب مرزی که بودم سقوط کردم با این کلید سنجش!Sad

زندگی زیباست....بوی کاهگل باران خورده را دوست دارم!زندگی کاهگلی باران خورده است
۰
۰
ارسال: #۱۲۹
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۲:۱۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ، توسط Masoud05.)
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ)fahimehazimi نوشته شده توسط:  حواسم نبود جواب میشه بیگ او یا تتا f(n....ولی چیزی که هست و باعث گیج شدن من میشه و سرامتحان باعث شد گزینه رو عوض کنم...بیگ او کران بالای مجانبی است و در کتاب نیپولیتان میگه بیگ او یعنی حداکثر به بدی n^2 است وامگا یعنی حداقل به خوبی....اینجا دقیقا تابع معلوم نیست اگر ما گروه g (n از مجموعه توابع رو در نظر بگیریم که عضو بیگ او هست ناخوداگاه میشه امگا logn ازطرفی ما اینجا تنها مطمئن هستیم که n^2حد بالایی ماست و حدپایینی نمی تونیم مشخص کنیم واگر حداقل خوبی کمتر از N^2 برای بیان مرتبه با امگا در نظر بگیریم میشه nlogn......در کتاب الگوریتم مقسمی و ساختمان پژوهش این قضیه با تتا بیان نشده و از بیگ او استفاده کرده...اگر ما تتا داشتیم در قضیه اصلی میشد بگیم هم عضو امگا و هم عضو بیگ اوN^2 است ولی اینکه چطوری میشه بیگ او رو به امگا در تحلیل مسئله ای تبدیل کرد نمی دونم....در واقع این نوع دید به سوال یک نوع پیچوندنه که من سرجلسه احساس کردم مگه میشه سوال به این آسونی در ارشد بدند پس به گیری داره و به این نتیجه رسیدم و کلا از لب مرزی که بودم سقوط کردم با این کلید سنجش!Sad

سوالتون رو توی بخش طراحی الگوریتم مطرح کنید تا پیوستگی مطالب حفظ بشه . مسئله بعدی اینه که این مفهوم ، یک مفهوم کلیه و تبدیل خاصی هم نداره . برای قضایایی مثل قضیه اصلی ، تعمیمش هم وجو داره که علاوه بر تتا سایر نماد های مجانبی رو بررسی میکنه هر چند بدون دانستن تعمیم قضایا ، به راحتی میتوان با همون قضایای اولیه ، این مطالب رو استنباط کرد .

واللَّه خَیْرٌ وَأَبْقَى
۰
۰
ارسال: #۱۳۰
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۰:۳۵ ب.ظ
بچه ها در مورد افزایش ظرفیت نظرتون چیه ؟ خبری در این مورد برای رشته فناوری اطلاعات ندارین ؟
۲
۱
ارسال: #۱۳۱
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۰۶:۲۱ ب.ظ
سلام
این درصدای منه...

زبان ۵-۶
مشترک: ۴۳
مدیریت : ۱۶
هوش : ۶۷
پایگاه : ۵۰
سیستم : ۲۲
معماری: ۱۱
نظرتون چیه؟؟
۰
۰
ارسال: #۱۳۲
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۰۹:۵۰ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ ب.ظ، توسط arixooo.)
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ)moj.haghighipour نوشته شده توسط:  سلام
این درصدای منه...

زبان ۵-۶
نظرتون چیه؟؟
راستش بد نیستن درصدات..این سایت مهستان یا بهارستان پیش بینیش چی بوده؟؟..من فکر می کنم..۱۱۰-۹۰ بشی تو هر دو گرایش تقریبا که احتمالا شبکه چیز خوبی قبول نشی اما اون ۱۶ درصد مدیریت می تونه خیلی کمکت کنه

Real education must ultimately be limited to men who insist on knowing, the rest is mere sheep-herding
Erza Pound
۰
۱
 سپاس‌گزاری شده توسط: moj.haghighipour
ارسال: #۱۳۳
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۰:۲۷ ب.ظ
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۹:۵۰ ب.ظ)arixooo نوشته شده توسط:  
(19 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ)moj.haghighipour نوشته شده توسط:  سلام
این درصدای منه...

زبان ۵-۶
نظرتون چیه؟؟
راستش بد نیستن درصدات..این سایت مهستان یا بهارستان پیش بینیش چی بوده؟؟..من فکر می کنم..۱۱۰-۹۰ بشی تو هر دو گرایش تقریبا که احتمالا شبکه چیز خوبی قبول نشی اما اون ۱۶ درصد مدیریت می تونه خیلی کمکت کنه
درصداتون شبیه منه حدودا ! ولی راستش من بعید میدونم این طور که دوستان میگن زیر ۱۰۰ بشیم. مهستان منو تخمین زده ۱۷۰-۲۰۰
البته شما پایگاهتون خیلی بهتره شاید برای این باشه!Tongue
۰
۰
 سپاس‌گزاری شده توسط: moj.haghighipour
ارسال: #۱۳۴
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۱۲:۴۷ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ق.ظ، توسط saeedehhhh.)
درصدای من :
زبان ۱۵-۲۰
مشترک : ۵۸
سیستم : ۵-۱۰
هوش : ۲۲
معماری : ۱۶
(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ ق.ظ)saeedehhhh نوشته شده توسط:  درصدای من :
زبان ۱۵-۲۰

نظرتون چیه با این درصدا چه رتبه ای می تونم بیارم؟
۰
۰
ارسال: #۱۳۵
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱, ۰۹:۳۷ ق.ظ
زبان ۱۵-۲۰
زبان ۱۵-۲۰

نظرتون چیه با این درصدا چه رتبه ای می تونم بیارم؟

به نظر من ۲۰-۵۰ میشید! مشترکتون خیلی خوبه
۰
۰

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راهنمائی در خصوص استفاده از سامانه سنجش HamidReza1 ۵ ۵,۶۶۶ ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ ۰۶:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  نرم‌افزار انتخاب رشته سازمان سنجش WILL ۰ ۲,۴۰۹ ۱۸ تیر ۱۳۹۸ ۱۰:۳۹ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  راهنمائی در خصوص استفاده از سامانه سنجش HamidReza1 ۰ ۲,۰۰۸ ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ ۱۲:۴۹ ق.ظ
آخرین ارسال: HamidReza1
  راهنمائی در خصوص استفاده از سامانه سنجش HamidReza1 ۰ ۲,۰۰۸ ۰۳ فروردین ۱۳۹۸ ۰۵:۰۷ ب.ظ
آخرین ارسال: HamidReza1
  مشکلات مغایرت معدل درج شده در سنجش و معدل موجود در کارنامه newwink ۳۳ ۲۸,۴۴۹ ۰۴ شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۴۷ ق.ظ
آخرین ارسال: alie0928
  اعتراض به سیستم سنجش در خصوص کاهش ظرفیت های ارشد نرم افزار و آیتی Happiness.72 ۲ ۳,۵۴۵ ۰۶ تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: Happiness.72
  اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در باره اعلام رشته‌های جدید ۹۷ The BesT ۱ ۳,۵۶۸ ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Happiness.72
  تخمین رشته شهر قبولی در سایت سازمان سنجش salmaa ۳ ۸,۷۴۴ ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Razieperozian
  تخمین رایگان رشته قبولی مدرسان شریف sresoft ۲۸ ۳۴,۲۶۵ ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۰۳ ق.ظ
آخرین ارسال: ۰۹۳۳۵۹۵۱۰۸۵
  انتخاب رشته برای رتبه ۹۹۱ نرم افزار + سهمیه رتبه اولی Denize ۵ ۵,۷۵۶ ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۱۳ ب.ظ
آخرین ارسال: parisa74103

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close