(۲۶ اسفند ۱۳۹۰ ۰۲:۲۴ ب.ظ)r_khanom نوشته شده توسط: (26 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ ق.ظ)baran نوشته شده توسط: (24 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: منم آرزوم معماری دانشگاه تهران بود اما.....
امسال خیلی خوندم اما نمیدونم چرا اینطوری شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازم توکل به خدا تا ۴ خرداد صبر میکنم اگه حداقل اصفهانو نیاوردم دوباره می خونم حداقل خلاصه نویسی های خیلی خوبی دارم ..............بازم خدارو شکر
من یکی رو میشناسم که سه سال واسه معماری دانشگاه تهران یا شریف منتظر موند حتی با رتبه ۲۰۰ انتخاب رشته نکرد اما بالاخره قبول شد مطمئن باشید به هدفتون میرسید اگه ناامید نشید و به خدا توکل کنید
خیلی سخته !من دوسال از عمرم گذاشتم پای کنکور (پارسال توی رشته ایتی با وجود درصد های هوش ۶۷%و پایگاه ۲۲|%و سیستم عامل ۲۷% رتبه ام ۱۸۰۰ شد حتی غیرانتفایی هم قبول نشدم)امسال از پارسال درصدام به مراتب پایین تره ،انصاف نیست به خدا!من امادگی کامل داشتم و حتی کنکورهای سال ۸۹ و ۹۰ رو زدم انتظارم برای رتبه زیر ۱۰۰ شد اما حالا فکر نمیکنم مجاز هم بشم. خوش به حال اونایی که هنوز انگیزه درس خوندن دارند!هرجور فکر میکنم نمیتونم خودم راضی کنم یکسال دیگه بخونم!
آره خیلی سخته اون دوستم هم سال اول ۲۰۰ سال دوم رتبش دو برابر شد (حدود ۵۰۰) و سال سوم رو با ناامیدی گذروند خیلی دیر شروع کرد و خیلی کم و در حد مرور خوند اما دیگه به این راضی شده بود که هر چی خدا میخواد و شاید اصلا به صلاحش نباشه ارشد یه دانشگاه خوب قبول بشه. اما میگفت همین بی خیالی و احساس آرامشش باعث شد امتحانش رو بهتر بده و در اوج ناباوری رتبه خوبی بیاره
به نظرم بعضی موقع ها وقتی خیلی روی هدفمون زوم میکنیم بهش نمیرسیم اما وقتی اونو رها میکنیم و بیخیالش میشیم بهش میرسیم نمیدونم قضیه چیه اما برای ما ممکنه خیلی پیش میاد
ولی به نظر من همون استرس نداشتن و نگران نبودن و بیخیال بودن (البته نه خیلی زیاد)خیلی تو روحیه آدم موثر هست هم سر جلسه هم قبل کنکور
نکته دیگه اینکه به هر حال کنکور ارشد هر سال رقابتش سخت تر میشه به خصوص رشته کامپیوتر و قبول شدن توی این آزمون بیشتر از اینکه به درس و تلاش بستگی داشته باشه به روحیه قوی ، اعتماد به نفس و نداشتن استرس بستگی داره.