حس الان من
گریه نمیکنم نه این که سنگم
گریه غرورمو بهم میزنه
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۴۰ ب.ظ)abbassep نوشته شده توسط: بچهها خداییش دلم خیلی گرفته از ۳۰ بهمن سال گذشته تا به امروز صبح تا شب درس خوندم از کارم زدم بیرون خیلی هم امید داشتم.
نمی دونم چی بگم . . .
دقیقا هم دردیم
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۴۶ ب.ظ)Eternal8620 نوشته شده توسط: (28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۴:۳۵ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: در این حالت باز باید گزینه درست رو بزنید. چون یک سال که من خبر داشتم از وضعیت درست و غلطها چند سوال رو دو گزینهای کردن (یعنی هر کدوم رو که میزدی امتیازش براتون محاسبه میشد)
این بدترین خبری بود که بعد کنکور تا این لحظه شنیدم.چون کاملاً پاسخ این سوال واضح بود و چون توی ۲ تا گزینه بود من به گمان اینکه سوال حذف میشه نزدم.آخه یکبار شبیه همین اتفاق توی آزمایشی سنجش اتفاق افتاده بود که ۲ گزینه صحیح بود و من یکی از گزینهها رو زدم بعد داخل کلید گزینه دیگه رو صحیح گرفته بود و جواب من غلط شده بود.اینم از کارای سازمان سنجشه دیگه
کاملا موافقم . منم هم گفتم حذف میشه . خیلی ظلمه اگه حذف نشه
اونم برای سوالی به این سادگی
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۰۸ ب.ظ)kerm نوشته شده توسط: بچه های نرم افزار تخصصیها واسه شماهم سخت بوده یا من فقط گند زدم به این تستا
من هم گند زدم
تاقبل سیستم عامل داشتم خوب میزدم. سیستم عامل و در ادامه اون دفترچه تخصصی رو افتضاح
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۱۷ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: منم لوک بدشانس!!!! جوونیمو به پای سیستم عامل ریختم که ? تا سوال اومد و اصلا دیگه حوصلشو نداشتم سوالاشو بخونم!!! هیچی نزدم کلا تو شوک هستم الآن
دقیقا مثه شما
باتمام این وجود دوستان یه مطلبی رو بگم
این سختیها بی عدالتی رو افزایش میده ولی این طوری که دوستمون نوشته بود که هیچ ممیزی بین افراد نمیذاره هم نیست . مثلا یه نفر که میتونسته رتبه یک رقمی بیاره ممکنه رتبش بشه ۲۰۰( و البته این ظلم بسیار بزرگی هست) ولی این طوری نیست که اون فرد به کل از گردونه رقابت حذف بشه و جایی قبول نشه. مضاف بر این که هممون با این روش سنجش آشنایی داریم و این اولین بار نیست که یه وضعیت غیر استاندارد رو تجربه میکنیم و برای همه این شرایط یکی بوده. اینایی که گفتم هیچ دفاعی از سازمان سنجش نبود و الان کلی توی دلم دارم به طراحای تست (بخصوص دروس تخصصی و سیستم عامل) لعنت نثار میکنم . صرفا برای دلداری به خودم و دوستای عزیز داغدیده بود
انصافا سخته که ذهمت یکی دو سالت رو به این راحتی به بازی بگیرن.
ولی ما هم خدایی داریم