(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ب.ظ)reza_dev نوشته شده توسط: (28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۳ ب.ظ)afshinmu نوشته شده توسط: (28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۵۴ ب.ظ)ahoora17 نوشته شده توسط: پایگاه داده دو سوال غلط بود رابطه همسری رو چطور میشه از روی اون روابط بدست آورد طبق اطلاعات جدولها ؟ احتمالا حذف میشن!
طراحی زبان سوال آخر غلط بود اونم حذف میشه
سه سوال راحت رو ازمون گرفتند کلا داریم ۱۳ سوال تخصصی نرم افزار
البته رابطه همسری قابل حصوله( سنجشی حرف زدم !!! )
میشه از طریق فرزند مشترک( که کد پدر و مادرشون مشخصه )در جدول Parent اطلاعات همسر آقا کیخسرو رو درآورد بنابراین میشه همسرای بالای ۹۰ سال هم درآورد پس یعنی جواب میشه اجداد!!! البته این نظر منه ولی خب قبلا مشابه این کارو انجام دادم خودم
طراحی زبان سوال آخر کدوم بود؟همون ارجاع و . . . ؟
در کل اشتباهات فاحش بود واقعا متاسفم
از طریق پدر فرزند می توان همسر یک نفر را پیدا کرد ولی فکر کنم همسران بالای ۹۰ سال امکان نداره چون در جدول والد فیلد سن وجود نداشت مگه اینه همسرها هم در جدول فرزندها وجود داشته باشند یعنی والد هم پدر داشته باشند که میشه پدربزرگ فرزندان!!!!چی شد!!!خودم هم نفهمیدم
دوست من اصلا جدولی به اسم فرزند یا پدر نداریم . جدول شخص اطلاعات شخصی اشخاص هستش چه فرزند باشه و چه پدر و چه مادر . بنابراین تو جدول شخص Person می توان سن همسر آقای کیخسرو را پیدا کرد . به قول آقای حقیقت به رابطه یک موجودیتی فکر کن . البته من خودمم موندم !!!! ولی اینا فقط نظر منه و ممکنه اینطور نباشه و این سوال هم مثل بقیه ۳ یا ۲ جواب درست داشته باشه( !!!! )
(۲۸ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ ب.ظ)ahoora17 نوشته شده توسط: (28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۳ ب.ظ)reza_dev نوشته شده توسط: (28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۶:۲۳ ب.ظ)afshinmu نوشته شده توسط: (28 بهمن ۱۳۹۰ ۰۵:۵۴ ب.ظ)ahoora17 نوشته شده توسط: پایگاه داده دو سوال غلط بود رابطه همسری رو چطور میشه از روی اون روابط بدست آورد طبق اطلاعات جدولها ؟ احتمالا حذف میشن!
طراحی زبان سوال آخر غلط بود اونم حذف میشه
سه سوال راحت رو ازمون گرفتند کلا داریم ۱۳ سوال تخصصی نرم افزار
البته رابطه همسری قابل حصوله( سنجشی حرف زدم !!! )
میشه از طریق فرزند مشترک( که کد پدر و مادرشون مشخصه )در جدول Parent اطلاعات همسر آقا کیخسرو رو درآورد بنابراین میشه همسرای بالای ۹۰ سال هم درآورد پس یعنی جواب میشه اجداد!!! البته این نظر منه ولی خب قبلا مشابه این کارو انجام دادم خودم
طراحی زبان سوال آخر کدوم بود؟همون ارجاع و . . . ؟
در کل اشتباهات فاحش بود واقعا متاسفم
از طریق پدر فرزند می توان همسر یک نفر را پیدا کرد ولی فکر کنم همسران بالای ۹۰ سال امکان نداره چون در جدول والد فیلد سن وجود نداشت مگه اینه همسرها هم در جدول فرزندها وجود داشته باشند یعنی والد هم پدر داشته باشند که میشه پدربزرگ فرزندان!!!!چی شد!!!خودم هم نفهمیدم
منظورتون همون جدول اشخاصه چون جدول فرزند نداشتیم و اگه در جدول اشخاص باشه فیلد سن داره و میشه بالای ۹۰ سال رو استخراج کرد ولی اگه زن و مردی که ازدواج کردند و فرزند ندارند رو بخوایم نمیشه! و سن بالای ۹۰ رو هم نمیشه!
در اون صورت میشه ۲ تا جواب که چون منطقی نبود من نزدم . به همین خاطر بیشتر نظرم رو گزینه اجداد هستش . نظر شما چیه؟به نظرتون میشه اجداد رو تا چند سطح پیدا کرد با دستورات مدل رابطه ای؟تا ۱ سطح، ۲ سطح یا . . .بیشتر؟چون نگفته مثلا فقط پدر و پدر بزرگ (!!!) من پایگام زیاد خوب نیست ولی حدس میزنم همین باشه