به نظر من اول سرفصلای ارشد مهندسی و علوم رو ببینید... اونقدر با هم فرق دارن که بدون هیچ تردیدی می تونید بین مهندسی و علوم یکی رو انتخاب کنید. (لینک سرفصل های مزارت علوم رو یکی از دوستان توی فروم انتخاب رشته گذاشته بودن.)
اگه هم بخواید هر دو رو امتحان بدید به نظرم بهتره برنامه ریزیتون طبق مهندسی باشه؛ ریاضی و آنالیز عددی رو هم باید کنار درسای مهندسی یه جوری پیش ببرید. از پس ریاضی۱ راحت میشه بر اومد و خیلی وقت گیر نیست و همون طور که High Voltage گفتن میشه ریاضی۲ رو میونبر زد. آنالیز عددی رو هم اگه جبر خطی عددی یا آنالیز عددی ۲ رو نخونید نمی تونین خیلی بالا بزنید. بد نیست کارنامه های علوم رو بررسی کنید تا اهمیت نسبی درسا دستتون بیاد.
(۱۳ خرداد ۱۳۸۹ ۱۱:۴۶ ق.ظ)mohammad231 نوشته شده توسط: دوست عزیز من لیسانسم علوم بوده تا جایی که می دونم تمام همکلاسیام از علوم فراری بودند و برای ارشد رفتند نرم افزار یا هوش
علوم خوبه ولی تو ایران برای مهندسی بیشتر ارزش قائلند و اینم بدونین علوم سخت تره
توصیه من اینه که حتما روی یک رشته تمرکز کنید
حرف محمد ۲۳۱ رو هم قبول دارم و حالا که شما مدارتون هم خوبه فکر می کنم اگه روی هوش و به خصوص سخت افزار اگه وقت بذارید، بهتر نتیجه می گیرید. فکر کنم اگه کارنامهها رو بررسی کنید به همین نتیجه برسید.
به اینم توجه کنید که توی علوم کامپیوتر رتبه ۲۰۰ و ۳۰۰ با ۵۰۰ و ... فرق زیادی نداره. البته ابداً نمی خوام رتبه شما رو کوچیک کنم و فقط می خوام کمک کنم که بهتر مقایسه کنید. سال پیش رتبهی بین ۲۰۰ و ۲۵۰ حتی شبانه شهرستان هم قبول نشده بود (البته زاهدان رو انتخاب نکرده بود).