۱-virtual pc2007(ورژن بالاترش رو خبر ندارم!)
۲-شبیه ساز محیطهای سیستم عامل
۳- بعدا
۴-ازdosتاwinxpرو شبیه سازی میکنه.سیستم عاملهای unixوlinuxرو هم توی گزینه هاش دیدم
۵-بعدا
۶-بعد از نصب برنامه باید یک هارددیسک مجازی تعریف کرد . خیلی ساده است همش nextهستش.بعد میتونید سیستم رو مجازی restartکنید و در این موقع چون هنوز سیستم عاملی نصب نیست چیزی بالا نمیاد و باید خودتون سی دی نصب سیستم عامل رو بذارید
میشه این فایل هارددیسک رو ذخیره کرد یا از کسی گرفت تا دیگه نیاز به صرف وقت برای نصب سیستم عامل نباشه.درواقع این نرم افزار به این فایل رجوع میکنه تا بتونه محیط مجازی سیستم عامل رو شبیه سازی کنه
۱-vmware معرف حضور همه هست
۲-شبیه ساز محیطهای سیستم عامل
۳- بعداSmile
۴-گفته میشه قابلیتهای بیشتری نسبت به virtual pc داره .من خیلی کم با اون کارکردم.نسبت بهvitual pc سنگینه .مدت نصبش بیشتره.امکاناتش هم بیشتره
۵-بعداSmile
۶-با مقایسه محیط این دو نرم افزار virtual pc و vmware متوجه میشیم که vmwaerمحیط پیشرفته تری داره
۱-altera max plus
۲-شبیه سازی یه محیط الکترونیکی شامل انواعic و مدارات مختلف(به درد کارهای سخت افزار و آزمایشگاه معماری و مدارمنطقی میخوره و میشه در اون جمع کننده و پردازنده و از این جور چزها ساخت و خروجی مدارات رو مشاهده کرد و ...)
۳-ندارم.اگر پیدا کردم حتما میذارم
۴-تحت همه سیستم عاملها کار میکنه و به نظرم برنامه سنگینی نیست
۵-نصبش ساده است.اگر پیدا کردم حتما میذارم
۶-توی محیطش میتونید انواع پردازندهها و مدارهای سنکرون و اسنکرون و ... رو بسازید و دیگه لازم نیست این همه هزینه کنید و قطعه بخرید.
۷-کمی بد قلقه و اگر تنظیمات یا مداراتتون کوچکترین اشکالی داشته باشه خروجی نمیده
چند تا دیگه هم سراغ دارم الان حضور ذهن ندارن بعد میذارم