(۲۸ مهر ۱۳۹۰ ۰۲:۱۲ ب.ظ)nsca نوشته شده توسط: زن ایرانی نباید محکوم باشه به پوشیدن این لباسی که شما به این شکل تعریف کردید ازش.
همون چادر زشت و سیاه و دلتنگ کننده برای خیلیا لباسیه برا در امان بودن از خیلی از آسیب های اجتماعی که به اختیار و علاقه انتخابش میکنن و هر نوع سختیشو تحمل میکنن.
و اگه اجباری براش نبود انقد از چش بعضیا نمیوفتاد و بد تفسیرش نمیکردن.(همینکه خیلی از دانشگاهها به پوشیدنش انقد اصرار میورزن و خیلیا متنفر میشن ازش بخاطر زورکی پوشیدنش نمونشه) ولی اگه هر کس حجابش اختیاری بود مسلمون واقعی راحتتر تشخیص داده میشد و اینقد دورویی تو جامعه پیدا نمیشد.
به امید ایرانی واقعن اسلامی و بدور از هرنوع اجبار و توهین به نوع انتخاب همدیگر...
ببین خانم عزیزم...فکر کنم منظورمو بد متوجه شدی
محکوم بودن از این جهت که حجاب تو کشور ما اجباریه منظورم نبود
از جهت اینکه خیلی از آقایون (بلانسبت مردهایی که دید و تفکری دیگری دارند) با نگاه و رفتاره زنندشون تو جامعه این محکومیت رو برای ما زنها ایجاد کردن.
و زمانی میتونی بگی با علاقه این پوششو انتخاب کردن که تو خونه و مهمونی هام همین جوری لباس بپوشن..اون وقت میشه علاقه...نه علاقه ای که از روی اجباره...از روی وضع جامعه است...از روی نگاه های سنگینه
من میگم چرا همش بحث ما سره حجاب داشتن زن هاست؟؟؟
چرا حجاب زنها همیشه باید فرهنگ سازی بشه؟؟
چرا کسی سعی نمی کنه حجاب و حیای ِ نگاه مردها رو فرهنگ سازی کنه؟چرا واسه تبلیغه حیا و پاکی چشمها هی پوستر نمیسازن؟
جناب محسن هنرمند:
نه پس خیلی خوشکله رنگ سیاه بپوشی!! حتما وقتی ائمه ما رو به پوشیدن لباس های روشن تشویق کردن منظورشون فقط آقایون بوده.
جداً من نمی فهمم چرا نمی گید پیامبر فرموده اند ای مردها چشم هاتون رو حفظ کنید.
الان شما که مرد هستید و هیچ وقت رنج و عذابی که زنها متحمل میشن رو نمیتونید درک کنید چرا به این قسمت قضیه چسبیدید ؟ چرا سعی نمی کنید اون تیکه ای که مربوط به خودتون هست رو در جامعه جا بندازید؟
خوشحال به حال شما که دغدغه تون شده حجاب خانمها و شیعهی واقعی هستید.