(۲۶ مهر ۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ ب.ظ)Bache Mosbat نوشته شده توسط: یعنی یوزر متعلق به شخص دانشجو بوده یا خود دانشگاه؟ و اینکه خودتون از اون دانشجو گرفتین؟ یا منبع دیگه ای بوده؟ به نظرم مقاله های ieee که امکان دانلودش از اکثر دانشگاهای تهران هست کار درستی نیست این یوزر پسورد رو قرار دادن. بچهها اگر مقاله ای به کارشون میاد بگن دوستان تو این دانشگاها براشون دانلود کنن .
من خودم با کمال میل این کارو می کنم .
ممکنه بعضی از دوستان به طور سیستماتیک و دوره ای یه سری مقاله که بعضا به کارشون هم نمی آد دانلود کنن.
همانطور که گفتم در جریان این موضوع نیستم
سایتها و انجمن های زیادی تو اینترنت هست، کافیه JOURNAL PASSWORD یا عبارات مشابه رو جستجو کنید.
اما اینکه این دزدیه، چه شخص دانشجو راضی بوده اینکار رو کرده و یا نه، در هر دو صورت مطمئنا دانشگاه راضی نیست کسی از اکانت دانشجوش استفاده کنه. اگر هم از طریق هک بدست اومده که تکلیفش معلوم هست
پس دوستانی که قضیه حلال و حرام براشون مهم هست، توصیه می کنم از این روش مقاله دانلود نکنند.
اما یه بحثی هم هست الان من از طرف دانشگاه اکانت برای دانلود مقاله دارم و می تونم برای دوستان مقاله دانلود کنم
اما آیا دانشگاه هم راضی هست که من اینکار رو انجام بدم، یعنی از اکانتی که دانشگاه در اختیارم گذاشته برای دانلود مقاله برای دیگران استفاده کنم.
در هر صورت آدم چرا روزه شک دار بگیره، مدیران اگر صلاح می دونن پست مربوطه رو پاک کنند