(۲۳ شهریور ۱۴۰۰ ۰۲:۳۲ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: یه پرتفولیوی پیشنهادی اگه بخوام معرفی کنم؛
ورود در همین حوالی
وبملت ۳۰% هرمز ۲۰% اپرداز۲۰% نوین۱۰% دلر۱۰% خاور۱۰%
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
وبملت و نوینو که همون اول ملغی کردم خوشبختانه
الان جفتشون حدود ۳۱۰۰هستن
آپردازم بعد از حداقل سود انتظاری ملغی کردم و نوشتم که گزارشای بدی داده. تا ۲۹۰۰رفت الان حدود۱۴۰۰
هرمزم که مثل همهی فولادی ها دولت کریمه دندون تیز کرد براش و با نرخ سوخت کمرشو شکوند... سهمی بود که بین اینا خیلی امیدوار بودم بهش... نه من تنها, خیلی از تحلیگرا دیگه هم نگاه مثبتی داشتن بهش... اینجا ننوشتم ولی واقعاً انتظار داشتم حداقل تا ۲۶۰۰ بره... الان ۱۴۰۰
درس اول: شما ببین در بین ۶ سهم پیشنهادی ۴تاشو وسط راه پشیمون بشی!
کلاً بورس ایران اینجوریه که ایستادی به جنگ رو در رو خنجر از پشت میزند دشمن!
اون ۲تای دیگه یکیشون ضرر کرد یکیشون سود؛
دلر الان حدود ۳۶۰۰ هست, ولی از اونجا که سال مالیش نزدیکه هنوز حمایتای کلیدی رو از دست نداده و کماکان معتقدم یه موج ۵ بدهکاره
خاور که از نظر من میشه گفت بهترین سهم سال بود, تا نزدیک ۱۴۲ رفت هیچ, افزایش سرمایههایی که تو این مسیر داد اثر مضاعف روی سود داشت که حوصله ندارم حساب کنم.
مجموعاً انتظار بیشتری از خودم داشتم, هرچند که بازار پر غل و غشیه, بعلاوه اینکه مجموع بازار در موج اصلاحی به سر میبره؛ از اینکه همیشه اولین پیشنهادم این بوده که وارد این بازار نشید راضیم!