(۲۶ اسفند ۱۳۹۸ ۰۱:۰۷ ق.ظ)majidnourirad10 نوشته شده توسط: دو کلمه حرف حساب با بچه های خوب رشته کامپیوتر و IT
مقدمه :"این متن شوخیه ولی لطفا شما این متن رو جدی بگیرین و لطفا حتما حتما هم بهتون بر بخوره :/
دوستان عزیز ...هم رشته ای ها ... هم دوره ای ها...
وا مصیبتا !!! اف بر شما نوادگان و فرزندان مانشتی!!!
به خودتون بیاید!!! وا اسفا... مانشت از دست رفت...
به خدا خاک مانشت مقدسه!!
نباید این قدر حضور بچه های کامپیوتری کمرنگ و غیر فعال باشه که
یک نفر دیگه از یک رشته ی دیگه ( هر چقدر هم محترم باشه و توی یک رشته ی دیگه رتبه برتر باشه!! )
بیاد براتون تعیین تکلیف کنه...
بگه این کتاب رو بخونین و اون رو نخونین...
اطلاعیه سازمان سنجش اموزش کشور درخصوص تغییر تاریخ برگزاری ازمونهای کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری سال ۱۳۹۹
۱۳۹۸/۱۲/۲۵
دکتری ۱۳۹۹/۰۳/۰۹
ارشد ۱۳۹۹/۰۳/۲۲ و ۲۳
منبع : sanjesh.org
عجب زرنگی هستی تو
میای اولش مینویسی بهتون بر نخوره و اینا بعد هر چی دلت میخواد بار ما میکنی؟ بابا دمت گرم داداش
آره دیدم که تاریخ امتحان عوض شده، اتفاقا خیلی هم خوشحال شدم، چون اینطور که بوش میاد حال منم رو به بهبوده و ممکنه بتونم بخونم و یهو دیدی رتبه ی اول شدم و زدم دهن لا اله الا اله
در ضمن به نظر من این رشته و اون رشته نداره، هر کسی برای خودش محترمه و در هر حیطه ای تلاش کنه تلاشش محترم. شاید ما هنریها این دموکراسی رو زمانی یاد گرفتیم که تو دانشگاه با بچه های مهندسی یه جا بودیم ولی احترامشون همیشه واجب بود و همیشه قاطی خودمون میپریدن. ما یه استاد داشتیم، البته هنوزم داریم و خدا حفظش کنه، این بشر از رشته ی مهندسی بدون هیچ مدرک هنری به خودش اجازه داده بود بیاد یه سری از درسهای هنر رو درس بده! هنوزم میگم دمش گرم. توهین هم بهش نمیکنم اتفاقا هنوزم باهاش در ارتباط و دوستی صمیمی و ....
من نمیدونم والا این چه ایزولاسیونیه شما مهندسیا دور خودتون درست کردین؟ یخرده گنده تر فکر کن داداشم. افتخار کن یه هنری اومده میخواد رشته ی مهندسی رو هم امتحان بده
بگذریم بله، کنکور افتاد بعد از ماه رمضون و آخر خرداد و این خودش فرصت خوبیه برای اونایی که میخوان امسال کنکور شرکت کنن و بترکونن.