(۲۸ شهریور ۱۳۹۸ ۱۰:۰۸ ق.ظ)imali نوشته شده توسط: سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم البته کما بیش قدیمی تر مطرح شدن ولی...
۱/یکی اینکه اگر پایان نامه را بخواهم روی زمینه های داده و تحلیل داده و ... برم تا حدی کدوم دانشگاه بهتره؟
۲/یکی اینکه در کل دانشگاه تهران چطوره؟کسی رنکینگی داره بین دانشگاه ها مثلا شریف/علم و صنعت/تهران/امیرکبیر/تربیت مدرس
۳/یکی اینکه دکتر محمد امین صادقی رو کسی میشناسه؟چطوریا هستند چو موضوعاتشون جالب بود اما خود استاد هم مهمه؟
۴/در کل هییت علمی هوش دانشگاه تهران چطورن؟من ترجیح میدم جایی نباشم که دائم اذیت کنن...از این نظر بیشتر منظورم هست؟اتفاقا کمتر وقتت رو بگیرن خودت یه چیزی یاد بگیری بهتره
۵/و این خیلی مهمه:توی دانشگاه تهران توی مقطع ارشد میشه از بقیه گروه ها درس گرفت؟مثلا نظریه بازی گروه کنترل رو میتونم بگیرم؟من چارتی پیدا نکردم راستی اگر سراغ داشتین بهم بگین
۶/جو دانشکده ها چطوره؟ نمیدونم بعضی جا ها میگن صمیمانه تره بعضی جا ها زیر آب زنی هست و ......چیز کلی میتونین بگین؟
ببخشید طولانی شد
اگر کسی میتونه موردی رو کمک کنه ممنون میشم
در جواب سوالاتون باید بگم که:
۱- دانشگاه تهران اساتید خیلی خوبی تو زمینه تحلیل داده و داده کاوی داره، مثل دکتر صادقی، دکتر بهرک، دکتر شاکری، دکتر اعرابی، دکتر حسینی و ...
و به نظر من برای زمینه داده مناسبه و خیلی از پروژه ها تو این زمینه تعریف میشن.
۲- رنکینگ خیلی خاصی وجود نداره، هر کدوم از این دانشگاهها اساتیدشون تو یه زمینه خاصی فعالیت میکنن. مثلا اساتید هوش دانشگاه تهران بیشتر رو تحلیل داده متمرکز هستن، ولی تو فیلدای دیگه مثل دیپ لرنینگ و علوم شناختی و شبکه اجتماعی و رباتیک هم فعالیت میکنن. اساتید هوش شریف تا اونجایی که من میدونم بیشتر فاز سیگنالی دارن و کارای ویژن و پردازش سیگنال و از اینجو کارا میکنن (البته خیلی ازشریف نمیدونم، فقط شنیدم).
۳- دکتر صادقی استاد جوونیه و زمینه اصلی خودش ویژن و ماشین لرنینگ هست و تحلیل داده هم کار میکنه. استادیه که به لحاظ فنی کارش خوبه. پروژه هایی که دانشجوهاش انجام دادن بیشتر کارهای عملی بوده در مورد تحلیل داده و دیپ لرنینگ.
۴- هیئت علمی هوش دانشگاه تهران اکثرا اساتید خوبی هستن، بعضیا پیگیرترن و بعضیا دانشجو رو آزاد میزارن (هر دو مدلش هست)، البته بستگی به خود دانشجو هم داره که چی بخواد.
۵- بله میشه از سایر گروه ها هم درس گرفت ولی باید یسری دروس اصلی و اجباری رو هم گذروند. به نظر مدیرگروه و استاد راهنما هم بستگی داره. اینطوری هم نیست که خیلی آزادی عمل داشته باشین و از هر گرایشی بتونین درس بردارین. من میتونم چارت درسی ورودی های ۹۷ به بعد هوش مصنوعی رو اینجا آپلود کنم.
۶- جو دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران هم خوبه از نظر من.بچه های ارشد و دکترا اکثرا تو آزمایشگاههای مختلف کار میکنن. جو اکثر آزمایشگاهها هم دوستانه هست. بقیه دانشگاهها رو ندیدم که بتونم مقایسه کنم.
چارت درسی کارشناسی ارشد هوش مصنوعی دانشگاه تهران- ورودی های ۹۷ به بعد