(۱۸ مرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۳۵ ب.ظ)مهسا.م نوشته شده توسط: راجع به منابع سوال داشتم اگر میشه بهم بگین برای هر درسی منبعتون چی بوده...
من خودم برای هوش راهیان دارم. ولی برای مهندسی نرم و درسهایی مثل شبکه و پایگاه به نتیجه ی چندان ثابتی نرسیدم.
اگر از منبعی هم ناراضی بودین بهمون بگین تا تهیه اش نکنیم.
نظرتون هم راجع به فیلم ها و ویسها بگین. اگر خودتون استفاده کردین مفید بودن یا نه.
برای درسی مثل زبان هم اگر موفق بودین بهمون راهکار بدین. از شیوه ای که با این درس برخوردر کردین بگین.
خیلی سپاسگذار خواهم بود. مرسی از وقتتون.
راستی شما مشاور هم داشتین؟ به نظرتون واجب و ضروری هست؟
کل منابعی که استفاده کردم رو توی صفحه دوم اگه یه نگاهی بندازید توی یه لینک گذاشتم میتونید از اونجا ببینید.
من گرایش اصلیم معماری بود و راجع به هوش و نرم و پایگاه نظری ندارم(گرچه هوش فک کنم همون راهیان کتاب خوبی باشه). شبکه هم کلا نخوندم ولی طبق شنیده ها میگن همون کتاب راس که مرجع اصلی هست باید خونده بشه چون ظاهرا منبع مناسبی موجود نیست.
تقریبا از تمام منابعی که استفاده کرده بودم راضی بودم. خیلی خودتون رو درگیر اینکه کدوم منبع بهترینه و اگه فلان منبع رو نداشته باشم چی میشه نکنید معمولا کتابای مطرح توی هر درس مشخصه و اکثرا هم از همونا استفاده میکنن(از جمله کتابایی که من تو فایل منابعم معرفی کردم) شما هم کافیه اون کتابا رو تهیه و شروع به مطالعه کنید.
من از ویس استفاده نکردم ولی خب فیلم ها میتونن مفید باشن مخصوصا اگه احساس میکنید باید یه مقدار پایه تون رو قوی کنید این فیلما در نقش کاتالیزور عمل میکنن و سرعت یادگیری رو بالا میبرن.
زبان رو هم نخوندم در نتیجه تا روز کنکور که سوالاشو زدم باهاش برخوردی نکردم
اگر احساس میکنید تو برنامه ریزی نیاز به کمک دارید مشاور میتونه خوب باشه ولی اصلا ضرورتی نداره. اگه شناختی کافی از خودتون دارید میتونید خیلی راحت برای خودتون برنامه بریزید و طبق همون برنامه جلو برید. من خودم از مشاوره استفاده نکردم و به نظرم لزومی هم نداره.
بازم سوالی داشتید بپرسید. موفق باشید