(۱۰ مرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۲۷ ب.ظ)niiiikou نوشته شده توسط: و اینکه یادم رفت ، تبریک میگم برای رتبه خوبتون وموفق باشید .
خواهش میکنم ممنون. شما هم همینطور.
(۱۰ مرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۱۵ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: کسی میدونه بهترین راه برای خوندن کتابهای پی دی اف چیه؟
پول ندارم کیندل بگیرم راهی هست نور تبلت رو کنترل کرد و باهاش کتاب خوند؟
کم و زیاد کردن نور تبلت فک نکنم خیلی تاثیری داشته باشه. من که کلا چشمم دراومده الان چندین ساله پی دی اف میخونم(اشتباه کردم چهار سال پیش کیندل نگرفتم الان دیگه نمیشه سمتشون رفت) و خب مثل اینکه چاره ای نیست گرچه کتاب چاپی واقعا یه چیز دیگس.
(۱۱ مرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۲۴ ق.ظ)marvelous نوشته شده توسط: یه سوال، چطور من یه کاری کنم که از برنامه ریزی عقب نیفتم؟ خیلی اتفاقی کار پیش میاد و اصلا درس خوندن این هفته من افتضاح بود. حالا درسهای کنکور ارشد کارگردانی اصلا اینطوری تمرکز نمیخواستن، شاید چون قبلا اونا رو خونده بودم. ولی الان برای این کنکور یه ثانیه یه خط از کتاب رو میخونم یکی صدام میزنه و یا یکی می افته و .... خلاصه مامان منم احتمالا شنبه بستری بشه بیمارستان کمرشو عمل کنه چون دیگه نمیتونه راه بره. حالا اگه من درس رو ول کنم کمر مامانم خوب میشه Big Grin
اصلا این هفته از در و دیوار کار ریخته و من نتونستم اونطور که باید تمرکز کنم و درس بخونم. بعد یه عادت بدی هم دارم اگه مثلا دو ساعت وقت درس گذشت و دیدم هنوز تموم نکردم نمیتونم ول کنم و ادامه میدم. همین میشه از اینجا رونده و از اونجا مونده میشم.
راهنمایی کنید از این بلاتکلیفی بیرون بیام! من میخوام جدی درس بخونم.
مطلب بعدی اینکه من یه مجموعه جزوات سنجش تکمیلی امیر کبیر به دستم رسیده که شامل طراحی الگوریتم، پایگاه داده، سیستم عامل، سیستم عامل پیشرفته، زبان تخصصی کامپیوتر، مهندسی نرم افزار و شبکه هستن. آیا اینها به درد من میخورن؟
به نظرم برای اینکه از برنامه عقب نیفتید باید بهش عمل کنید
(یکم بدیهیه ولی بی توجهی به همین بدیهیات بعضی وقتا به ضررمون میشه!) ولی خب همونجوری که فک کنم قبلا هم گفتم فعلا برای تابستون اگه کار پیش میاد یا از برنامه عقب میفتید خیلی نگران نباشید و سعی کنید رفته رفته درستش کنید(مادرتون ایشالا مشکل جدی نداشته باشن و عملشون موفقیت آمیز باشه) این عادت ول کردنو هم باید حتما درست کنید چون در ادامه که حجم کار بالا میره ممکنه بهتون ضربه بزنه. راجع به جزوات سنجش تکمیلی که گفتید بنده نظری ندارم حالا شاید بقیه دوستان تجربه استفاده داشته باشن و بیان نظر بدن.
پ.ن: یه تکنیکی هست تو مطالعه به اسم pomodoro. پومودورو به ایتالیایی یعنی گوجه(ما تُرکا هم بهش میگیم پامادور
). من چه زمان کنکور چه قبلش از این روش استفاده میکردم و برای منی که پرش ذهنی زیادی داشتم خیلی خوب جواب داد(البته من یکم شخصی سازیش کرده بودم برا خودم) پیشنهاد میکنم اگه قبلا اسمشو نشنیدید یه سرچی در موردش بکنید.