(۲۰ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۷ ق.ظ)admin نوشته شده توسط: سلام بچهها
من به شخصه خیلی موافق صدا نیستم. در واقع صدا برای دروسی که خود استاد می خواد امتحان بگیره بد نیست و می تونید از روی تاکید ایشون برخی نکات رو متوجه بشید و بفهمید کجاها خیلی مهمه اما! واسه دروس کنکوری خیلی وقت گیر هست و می تونید با صرف وقت کمتر و خوندن منابع نتیجه بهتری بگیرید.
یکی از مشکلاتی که توی بسته مانشت هم داریم همینه، و من نگران این موضوع هستم که قرار دادن صداها باعث اتلاف وقت دوستان بشه.
این نکته رو در نظر داشته باشید که اساتید کنکوری معجزه نمی کنن!!! و همون چیزهایی که توی کتاب هست رو با آب و تاب بیشتر مطرح می کنن.
در ضمن یه نکته هم هست، توی خوندن کتاب شما بخش هایی که خیلی تسلط دارید رو راحت رد می کنید، در حالی که توی صداها این کار خیلی راحت نیست و سر رشته از دستتون خارج می شه. در ضمن، صدا برای هر درسی خوب نیست، مثلاً فکر کنید که ریاضی مهندسی رو از روی صدا بخواهید بخونید!!!!
دکتر من با حرف شما کاملا موافقم که بهترین منبع خوندن کتابهای منبع و مراجع هست ولی حالتی رو تصور کنید که اساتید کل مباحث رو تدریس نکردن در دانشگاه( مخصوصا در دانشگاههای آزاد ویا اگه تدریس شده اصلا خود استاد هم نمی فهمیده چه میگفته به خدا قسم که من استاد داشتم الگوریتم رو از رو جزوه درس میداده وجزوه میگرفته دستش و از ر.ش می نوشت پای تخته واگه سوالی می پرسیدی خیلی راحت می گفت نمی دونم ویکی مثل من هم که چون نمی تونم هیچ چیزی رو حفظ
کنم و تا نفهمم موضوع چی یه چیه بی خیال نمی شم از بس( جان خودم بی منظور )سوال می پرسیدم من رو مجبور به حذف درسم کرد ومن مجبور شدم این درس رو حدف کنم باهاش چون علنا
بهم گفت من رو سر کلاس اذیت کردی می اندارمت خودت برو درست رو حذف کن مگه گناه من چی بود جز ندانستن وپرسیدن جالبتره که بدونید مدیر گروه هم بود البته ترم بعدش با یه استاد دیگه برداشتم اما هنوزهم نمی دانم به چه گناهی . )
هر کسی به صورت Self Study نمی تونه درس بخونه وید خیلیها با استاد بهتر درس زو می فهمن
دکتر یه مسئله دیگه هم هست من یه تصویر براتون مجسم میکنم بعد شما من رو راهنمایی کنید
من با این اوصافی که شرح دادم درس پاس کردم و دوستانی مثل شما هم در دانشگاههای بزرگ
حداقلش این بود که اگه سوال میکردید اذیت نمیشدید حداقلش این بود که برای هر درس حکر نمی کنم
کمتر از ۲۵ -۳۰ جلسه کلاس رفته باشید اما من در یک دانشگاه دیگر حداکثز جلسلتم برای درس نظریه ۱۰ جلسه بوده برای سیستم ۸ جلسه بوده .حال ما هر دو به کنکور رسیده ایم من کتابها را باز می کنم می بینم بعضی از مباحث را اصلا تا به حال گوشم هم نخورده (معماری مانو را ما تا فصل ۷ خواندیم برای کنکور دیدم که در تقسیم بندی پارسه برای مثال تا آخر ۷ تازه ۲۵ درصد اول است)
برای داده تا آخر لیستها خواندیم و مقداری از درختها . وووو........
شما کتابها را باز می کنی و می خواهی برای کنکور بخوانی آیا خدا وکیلی با وضع من روبرویی ؟
حال خودتان را جای من نوعی و امقال من بگذارید و مارا راهنمایی کنید !!!!!
دکتر من با شما کاملا موافقم که اساتید کنکوری کاری نمی کنند و فقط همان داده های درون کتابها را می گویند اما برای مایی که همان مباحث درون کتابها راهم کامل نگرفتیم آیا به نظرتان برای فهم یا در
بهترین حالت فهم بهتر کمک کننده نیست ؟
شاید بگویید که خودت بخوان حال با این وقتی که هست (حداکثز ۸ ماه با تابستان )
برای کسی که عادت به خود خوانی ندارد تکلیف چیست؟
آیا شما نقش اساتید دوران کارشناسی خود را انکار می کنید یا حتی کم رنگ می دانید .
من خواهرم دانشگاه شیخ بهایی اصفهان آی تی خوانده . میگفت یک درس حالا دقیقا نمی دانم
کدام درس را استادش با بچههای دانشگاه اصفهان مشترک یوده .دوستش هم همین درس را یا استاد در دانشگاه اصفهان داشته یک جلسه را نمی رسد برود از استاد می خواهد که
آن کلاس را بیاید سر کلاس با بچههای شیخ بهایی بنشیند و درس را بگیرد به دلائل نا هماهنگی کلاس و.... حالا جواب استاد چه بوده ؟
برو جزوه دوستان خودت روبگیر همان کافیه . چیزهایی که من به شما میگم با چیزهایی که این ور می گم یکی نیس به شما تموم کتابو میگم وکاملتر یه اینا نهایتا تا فصل ۷ میگم کتاب ۱۲ فصل بوده .
البته می دانم همه اساتید مثل هم نیستند و وجدان همه مثل هم نیس اما ..........
دکتر شما نگران صداها هستید اما نمی دانید که چقدر می توانید به دوستان مناطق دور دارید مکم می کنید خودتان و اساتیدتان را نبینید راستش من خودم توی دانشگاهمان استاد های زحمتکش هم داشتیم اما الان می بینم که واقعا برای درس آن اساتید خرف شما واقعا صادق است ومن با یک کتاب خواندن ساده به حدی که می خوام می رسم اما برای بقیه دروس ؟؟؟