(۲۸ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۱۶ ب.ظ)elsatan نوشته شده توسط: (28 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۱۹ ب.ظ)msaif نوشته شده توسط: (28 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۰۸ ب.ظ)elsatan نوشته شده توسط: (26 تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۰۶ ب.ظ)karnameh90 نوشته شده توسط: (26 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۵۲ ب.ظ)elsatan نوشته شده توسط: با سلام
داخل اتاق سه استاد، یک نفر خانم و دو آقا بودند.
ابتدا نوآوری پایان نامه را پرسیدند.
و به دلیل اینکه من هنوز از پایان نامه دفاع نکرده ام و دو بخش از پایان نامه و قسمتی از فصل ۳ را انجام داده بودم، در مورد آن سوال خاصی نپرسیدند.
استادی که از همه مسن تر بود شروع به سوال درسی کرد
۱٫ فرق classification و clustering رو پرسیدند
۲٫ الگوریتم SVM را پرسیدند
۳٫ویک سوال مربوط به مهندسی نرم افزار که من به گوشم نخورده بود.
۴/K-means را هم پرسیدند.
سوالها بسیار واضح و آسان بود ولی من نتوانستم بخوبی جمع بندی کنم و توضیحات خوبی بدهم.
۵/در مرحله بعد یک مقاله دادند که رو خوانی کنم و ترجمه کنم که مربوط به مباحث پیچیده نرم افزار بود و پس از خواندن دو خط گفتند ترجمه کن.شروع به ترجمه تحت الفظی کردم چند کلمه که گفتم حرفم را قطع کردند.
خانم مصاحبه کننده انتخاب اولم را پرسید و گفتند خوش آمدید.
بسیار مصاحبه بدی داشتم.
دوست عزیز ، نگران نباشید چون مصاحبه ۲۵ درصد نمره داره و آزمون کتبی هم خیلی مهمه
افرادی که مصاحبه کردند رو می شناختید؟
اسامی اساتیدی که از من مصاحبه کردند رو پیدا کردم
۱/دکتر آرش شریفی (خیلی خوب و منطقی و سوالات معقول و مثبت )
۲/دکتر مریم رستگار پور( کلا خنثی بودند.)
۳/دکتر مرتضی رموزی(ایشون خیلی منفی بودند و اکثر سوالات را ایشون پرسیدند و پرونده دست ایشان بود.)
سلام
می توانم سوال کنم شما در چه گرایشی شرکت کرده بودید
اساتیدی را که شما لیست کرده اید هم از هوش هستند و هم از نرم افزار
شاید به همین دلیل بوده است که دکتر رموزی بیشتر سوال پرسیده است
در اکثر رشته ها دوستان می گفتند که اساتید از واحدهای مختلف دانشگاه آزاد (هم تهران و هم شهرستانها) ولی همه از یک گرایش هستند
آیا کسی از دوستان می داند در گرایش های مختلف کامپیوتر چند اتاق مصاحبه بود مثلا در سخت افزار فکر کنم دو اتاق بود با این اطلاع
می توان آمار دعوت شدگان به مصاحبه را تخمین زد
گرایش نرم افزار
روزی که من رفتم یعنی شنبه ۲۶ تیر ۳ اتاق مصاحبه بود با سه استاد
جالب اینجاست در گرایش ما در لیست من غایب ندیدم و حداقل ۳۰ نفر در لیست بود در نوبت عصر
در گرایش معماری کامپیوتر دو اتاق بود (در روز مصاحبه من)
من به این نتیجه رسیدم با توجه به رتبه ای که کسب کردیم مارا به اتاقها با اساتید مربوط به آن دانشگاه توزیع کرده اند.
سلام
نمی دانم چطور به این نتیجه رسیده اید که بر اساس رتبه اتاق ها تعیین شده است ولی بر اساس گفته معاون آموزشی دانشگاه آزاد
قرار است برای بر قراری عدالت هیچ کس حتی اساتید هم از رتبه ها خبر نداشته باشند
بطور متوسط در هر روز با فرض این که در هر نوبت صبح و یا بعد از ظهر در هر گرایش از ۳۰ نفر مصاحبه گرفته باشند حدودا از ۳۵۰ نفر در هر روز در رشته کامپیوتر مصاحبه گرفته شده است و همچنین اگر فرض کنیم بیست روز مصاحبه برگزار شود پس در حدود هفت هزار نفر به مصاحبه دعوت شده اند ولی نظر بنده بر روی پنج هزار نفر در رشته کامپیوتر است
با توجه به جدول انتخاب رشته و تعداد رشته-محلها می توان گفت که ظرفیت حدودی دانشگاه آزاد در هر گرایش به شرط رعایت استانداردها
در حدود ۲۵۰ نفر خواهد بود یعنی حدودا ۷۰۰ نفری قبول خواهند شد بطور تقریبی و با در نظر گرفتن ریزش احتمالی از هر ۱۰ نفر ۳ نفر قبول خواهند شد
پس ضمن عرض خسته نباشید امیدوار هستم که همه موفق باشند