(۰۹ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۰۹ ب.ظ)shabnamZ نوشته شده توسط: حالا این سیستم اتوماسیون رو اینجوری مسخره می کنین ، میاین میبینی چندان ..... ))
حالا نمیگم چطوریه بهتر بیاین خودتون تجربه کنین ) ولی بعد از یه ماه واقعا تصواتتون در موردش عوض میشه :دی
مخصوصا وقتی که میرسین به انتخاب استاد راهنمای عزیز و گرامی و میبینین چندان هم دامنه های انتخابتون وسیع نیست )))
یعنی کلا همه ی دانشگاه های ایران اینجورین ))
کلا دو پهلو سخن گفتید، نه متوجه شدم سخته و نه اینکه آسون هست ولی فکر کنم منظورتون این بود که سخته
اولش میگید مسخره بازی نیست
بعد تهش میگید همه دانشگاه های ایران اینطوری هستن
البته سختی خوبه، من عاشقشم، سختی آدم رو محکم میکنه و فکر هم نمیکنم سخت تر از سربازی باشه که بخوای یه کار رو انجام بدی، بعد بخوای حالیشونم کنی که میخوای چیکار کنی اونم به یکسری آدم که واقعا ...
در مورد استاد راهنما هم واقعا سه تا استاد راهنما برای ۹ تا دانشجو کافی هست که شریف بیشتر هم داره، نمیدونم چرا شما به محدودیت خوردید (البته من آیتی رو میگم نه کامپیوتر)
داداشمم مکانیک اونجاست واقعا لذت میبره، حتی نمیادش خدایی، از عید تا حالا فقط ۴ روز اومده خونه، اونم برای سمپاشی بیرونش کردن. هی به من هم میگه زودتر بیا اینجا شرایط عالیه
ما سعی میکنیم خوش بگذره بهمون، ایشااله که میشه
(کلا روز اول خدمت خیلی روز بدی بود همونجا خاطرات دانشگاه برام تداعی شد تصمیم گرفتم هر طور شده یه بار دیگه بیام دانشگاه که الحمدالله موفق شدم)
البته در مورد سامانه ش هنوز هم رو حرفم هستما، خیلی باحاله، مخصوصا منوهای بالاش تا حالا ندیده بودم