(۲۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۱۲ ب.ظ)zarisa نوشته شده توسط: سلام. اطلاعاتتون تقریبا درسته. اکثر رشته های علوم پایه و مهندسی با هم همین قدر تفاوت دارن. مثلا فیزیک و مهندسی برق. یا شیمی و مهندسی شیمی.
دلیل تقاضای بیشتر هم خب به خاطر اینکه استخدام در رشته های مهندسی بیشتر هست. البته میزان استخدام خیلی ناچیزه و نباید بهش دلخوش بود.
قصد دارید برای ادامه ی تحصیل برید خارج از کشور؟ اگر اره. رشته های علوم پایه که شامل علوم کامپیوتر هم هست تو خارج بر عکس ایران بیشتر تقاضا داره.
اگر میخاید بمونید ایران و قصد خارج رفتن ندارید دلسوزانه و خواهرانه بهتون میگم. دور کنکور ریاضی رو خط بکشید. سال اینده برای رشته های پزشکی کنکور بدید. مخصوصا که شما پسر هم هستید . نگید من علاقه دارم واین حرفا.... اگه خیلی به کامپیوتر علاقه دارید می تونید برید تو اموزشگاهها تا حد نیاز یاد بگیرید. بازار کار کامپیوتر خیلی بستگی به مهارت و تواناییهاتون داره. اگر کار بلد باشید حتی ازتون نمی پرسن مدرکتون چی هست.
خلاصه پسر جون با اومدن تو رشته های شاخه ریاضی عمر تو هدر نده.
درمورد خارج رفتن اتفاقا یکی از فامیلای نزدیکم که امریکا زندگی میکنه و اونجا شغل خوبی داره بهم گفته که اگه درسم خوب باشه بعداز اینکه لیسانس گرفتم کمکم میکنه که ازینجا برم ولی واقعا نمی دونم تا چه حد می تونم روی حرفش حساب کنم!
خودمم بارفتن شخصا مشکلی ندارم حتی خیلی هم مشتاقم (منظورم اینه که بعضی ها هستن که خوششون نمیاد کشورشون رو ترک کنن ولی من اینطور نیستم)ولی خب معلوم نیست که تا چهار ساله دیگه شرایط خودم و خانوادم چه طور باشه ولی یه شانس بزرگی که دارم اینه که احتمالا سربازی رو معافم
درضمن درمورد رشته ی پزشکی هم متشکر از راهنماییتون و شما اولین کسی نیستین که این راهنمایی رو به من می کنین ولی من چون ازین رشته به شدت بدم میاد حداقل همین الان ترجیح میدم چهار سال آینده ی عمر خودم رو بیخودی با همین کامپیوتر سرگرم کنم و بعدش بیکار بمونم تا اینکه بخوام حداقل ۹ سال از عمرم رو (یعنی تا ۲۷ سالگی حداقل!) صرف یادگرفتن شغلی بکنم که تو کل عمرم ازش بدم میومده و بعد از دانشگاه هم که رفتم سرکار چون فقط برای پول قراره کار بکنم کارای عجیب غریبی مثل بخیه کشیدن ازم سر بزنه!
جدای از این یک مسئله ی دیگه هم درمورد پزشکی هست
فرضا که الان بازار کار پزشکی عالی هم باشه
ازکجا معلوم که ده سال دیگه هم همین وضعیت باشه؟
شاید خیلی از مهندس های بیکار هم با همین دید که الان پول و کلاس و این جور چیزا توی مهندسیه رفتن مدرک مهندسی گرفتن(که با مهندس شدن فرق داره!)ولی چند سال بعدش وضعیت صنعت کشور خراب شد و کلی آدم با مدرک مهندسی بیکار موندن
فکر می کنم اگه کسی از الان بره دنبال دلالی نسبت به کسی که می خواد بره سراغ پزشکی هم خیلی راحت تر به پول میرسه (لازم نیست حداقل ۸سال درس بخونه!اصلا لازم نیست درس بخونه!) هم اینکه ضمانت بهتری برای پول دار شدنش هست!
(۲۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۳۴ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: برادر من یوقت اشتباه نکنی به خاطر این ۱۰ واحدی که مثلا با هم تفاوت دارن و با یه دیدی بری سمت علوم و ببینی یه چیز دیگه از آب در اومد.
کلا علوم کامپیوتر یه چیزه و مهندسی کامیپوتر نرم افزار یه چیز دیگه و اصلا با هم قابل مقایسه نیستن ! استادای مهندسی نرم افرادی هستن که با کار و مهندسی به معنای واقعی (البته) در گیر هستن ولی علوم کامپیوتری ها اکثرا از رشته های علوم پایه هستن و آنچنان مهندسی سر در نمیارن !
در کل با علوم کامپویتر خوندن یه چیزیش که مشخصه اینه که شما مهندس کامپیوتر نمیشی .
اتفاقا برای همین پرسیدم که اینکه توی دانشکده ریاضی تدریس میشه چقدر تاثیر داره
ذهنیت من درمورد این دو رشته اینه که نسبت کسی که علوم کامپیوتر خونده به کسی که مهندسی کامپیوتر خونده تقریبا مثل نسبت کسیه که فیزیک خونده به کسی که مهندسی مکانیک خونده
درسته این ذهنیت؟
+علوم کامپیوتر بیشتر درمورد الگوریتم هاست درسته؟؟؟
کسی که درک عمیقی از الگوریتم ها داره فاصله ی زیادی با استفاده ازونا داره؟؟؟
من شنیدم که فاصلش یادگرفتن زبانه که اون هم کار سطحی ای هست و پیچیدگی اصلی کار توی همون یادگرفتن الگوریتم هاست