(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۵۰ ب.ظ)web3 نوشته شده توسط: (26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۳۲ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: (26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۲ ب.ظ)web3 نوشته شده توسط: (26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۰ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: (26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۰۳ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: اگه منظور دانشجو باشه ... بله سطح دانشجویی شریف امیرکبیر بالاتره .... ولی از نظر استاید و تعریف پروژه تو هوش هیچ دانشگاهی به بهشتی نمیرسه ، از نظر امکانات هم بالاتره ... .... اغراق نیس واقیعته و گرنه رتبه ی یک هوش بیکار بود بعد از این همه درس خوندن بره بهشتی ... یه چیزی هس پس ..
بیخیال داداش، واقعا مقایسه شریف و تهران و امیرکبیر با شهید بهشتی مقایسه درستی نیست
دانشکده کامپیوتر و برق دانشگاه شریف واقعا تو دنیا شناسایی شده، همینطور تهران، اونوقت با شهید بهشتی مقایسه بشه خیلی تعجب برانگیزه
شهید بهشتی بیشتر دانشگاهی مدیریتی (و البته پزشکی) است تا مهندسی و صنعتی
بیخیال رو شما شو داداش .... بنظرم خیلی شریفیا خودشون رو بالا میبینن ... و حاضر نیستن حرف حق رو بشنون .... چرا ناراحتین حالا ... باشه شریف اصلا پدر هوش ...
با حال بود، خیلی ممنون
ببین کار ما به کجا کشیده، سختی های بسیار، استرس های فراوان، چند روز پیش شریف داشت با دانشگاه زنجان مقایسه میشد، الان با شهید بهشتی، و به احتمال قریب الوقوع در چند روز آینده با دانشگاه آزاد فلان منطقه محروم
سطح تموم دانشگاه های کشور ماشااله برابر شده
چقدر تواضع داری شما ؟؟؟؟ خوبه هنوز اول راهی .... من سال آخر هوش امیرکبیرم .... به خودم اجازه نمیدم بگم دانشگاه من نسبت به بقیه دانشگاه بهتره .... چه بخاین چه نخاین هوش بهشتی اوله .... بعدشم ما درمورد هوش داریم بحث میکنیم شما که شبکه این ... چه ربطی داره اصلا به برتری دانشگاه فلان به فلان . بحث برتری هوش بود ....
دوست عزیز، نمیدونم شما چی راجع به ما فکر کردید
من یکسری توضیح میدم، قضاوت با دوستان
توی یه موضوع از دانشگاه شهید بهشتی به عنوان برترین دانشگاه در هوش توسط یک فــرد دفاع میشه
بعد یه نفر دیگه صرفا با ۵ تا ارسال که وقتی تمامی ارسال هاش رو میبینی فقط از شهید بهشتی تعریف میکنه، میاد میگه من دانشجوی امیرکبیرم!
ارسال های شما رو دوستان از لینک زیر ببینند :
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دوستان چه فکری میکنید؟؟؟
به هر حال من نباید این موضوع رو مطرح میکردم، ولی وقتی حرف از تواضع میشه، ذکر میکنم که دروغگو نبودن موضوع مهمتری است نسبت به تواضع
اینجا سطح سواد و فهم همه ماشااله بالاست، همین که حرفی نمیزنن از روی تواضع است.
اگر هم با گفتن شما و کاربر دوم خودتون که هوش بهشتی بالاتر هست، بالاتر رفت، خب بذارید بالاتر بره، مبارکتون باشه
من بحثی دیگه تو این مورد ندارم، یوزر اول و دوم شما به اندازه ی کافی توسط دوستان مورد انتقاد قرار گرفته
موفق باشید