(۱۵ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۶ ب.ظ)newuser نوشته شده توسط: (15 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۴۹ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: کلا تجربه ای که از کنکور و دوستای کنکوری سال های پیشم خودم دارم، کنکور رو یه سال در میان سخت و آسون دیدم
به نظرم کنکور امسال سخت تر از پارسال بود. من پارسال هم کنکور دادم، پارسال با اینکه نخونده بودم سر جلسه خیلی راحت بودم
امسال با اون مقدار تسلطی که واقعا داشتم، بار اول تعداد خیلی کمی از سوالات مشترک رو جواب دادم و کلا خودم رو باختم و بار دوم که سوالات رو خوندم تونستم خیلی بهتر بزنم.
به نظرم کنکور سال ۹۶ آسون باشه، پیشنهادم به بچه های ۹۶ ای این هست که بیش از اینکه مطالب رو خیلی سفت و سخت بخونن، سرفصل ها رو به کامل بخونن (یعنی همه مطالب رو پوشش بدن)، یعنی پیشنهاد من تسلط ۷۰درصدی به ۱۰۰درصد مطالب هست تا ۱۰۰درصدی به ۷۰درصد مطالب، هر چند کنکور امسال از دو تا فصل از ۱۰ فصل یه کتاب فرضی کل سوالات تهیه شده بود.
البته این نظر من حقیر هست، خیلی به حرف یه انسان ضعیفی مثل من اعتباری نیست.
خیلی هم یک سال در میون نیست مثلا ۹۳ از ۹۴ سخت تر بود و ۹۲ هم از ۹۳ سخت تر بود امسال هم از ۹۴ سخت تر بود
اگه نسبت به ۹۴ بسنجیم ۹۳ و ۹۲ هر دو سخت از ۹۴ بودند ۹۵ هم سخت از ۹۴ بود که یک سال در میون نمیشه
پس کنکوری های ۹۶ خیلی تو فکر پیش بینی سخت و آسون بودن نباشید چون شرایط برای همه یکسان هست پس فقط سعی کنید برای هر شرایطی آماده باشید
بحث من روی آیتی هست، من اصلا روی کامپیوتر بحثی ندارم.
کلا من سال ۹۲ به بعد رو دو هفته قبل کنکور از خودم آزمون گرفتم.
من توی ۹۲ سختی ای ندیدم، برای همین گفتم
۹۲ برای من نسبتا آسون بود (سوالای شبکه جدید بود که چون راس-کروس رو خونده بودم خیلی راحت شد بزنم)
۹۳ سخت بود، واقعا برام سخت بود
۹۴ برام آسون بود
۹۵ نسبتا سخت بود (نه به سختی ۹۳)
برای همین بحث یکی در میون رو کشیدم وسط
البته سختی و آسونی بستگی به میزان مطالعه داره و کمی هم سلیقه ای هست و نظرها متفاوت.
البته من کلا زدن ۵۰ مشترک و ۶۰ ۷۰ تخصصی رو آسون میدونم

که خدا رو شکر سرجلسه هم نسبتا به این آرزوم رسیدم