(۱۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۸ ب.ظ)RezaTaheri نوشته شده توسط: دوستان میخواستم برای زبان ازتون مشورت بگیرم که خودم و امثال خودم که میخوان زبان رو شروع کنند از تجربیاتتون استفاده کنند
همینطور که مشخصه ارشد و دکتری بدون زبان ممکن نیست
برای مقاله ارشد نیاز به زبان هست توی مصاحبه دکتری زبان یک فاکتور امتیاز دهی هست توی اپلای که مشخصه و توی استخدامی برخی مراکز نیازه و ...
و خودم رو میگم که باید همزمان با ارشد یک مدرک معتبر زبان بگیرم
و همزمان با ارشد یکم مشغله بیشتره (ارشد هست,کار هست,زبان هست)
پس بهتره به جای منتظر نتایج موندن این چهار ماه رو زبان بخونم
پیشنهادتون برای شروع چیه؟
منابع چی باشه?
چطور باید برای گرفتن مدرک زبان اقدام کرد?
مثلا این آزمون سنجش "تولیمو" که ماهی یکبار برگزار میشه چطوری ارزش داره? مدرک میدن?
(درکل منظورم از ارزش داشتن اینه که واسه دکتری و مراکز و اپلای معتبر باشه)
سلام.
بنظر من کتاب های آموزش گرامر زیاد خوب نیست. همه ی کتاب رو پر کردن با فعل + فاعل + قید + فلان + ... آخرم همشو یادت میره.
پیشنهادهای من: مثلا یک روز در میون reading های سال های گذشته رو بخونین قشنگ سعی کنین درکش کنین و کلماتش رو یادداشت کنین.
برای کلمات زبان حتما حتما از تکنیک لایتنر استفاده کنین. یک برنامه خوب ویجت ۵۰۴ برای اندروید هست با تکنیک لانتنر ۵۰۴ کلمه رو بهتون یاد میده. من دو ماهه همشو حفظ کردم با همین تکنیک.
بعدش یک برنامه دیگه هست قدرت ذهن. اینم از تکنیک لایتنر استفاده میکنه ولی محتویاتش رو خودتون پر میکنین. تموم کلمات آزمون های قبل آی تی و نرم افزار رو به مرور بهش اضافه کنین و با تکنیک لایتنر حفظ کنین. من این کارارو انجام دادم و به جرات میگم تاثیر داره. لایتنر عالیه عالی واقعا راحت حفظ میکنین همه کلماتو
این از کلمات و درک متن انگلیسی.
حالا برای اینکه کلا تو زبان قوی شین اینه که هیچ آموزشیو فارسی نخونین. شما میخواین یک زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرین. بهترین کار اینه ویدئو های آموزشی Lynda.com رو مشاهده کنین. بسیار ساده و قابل فهم صحبت میکنن و کم کم زبان تخصصیتون قوی میشه. همینطور سرچ کردن برای آموزش چیزی. فقط انگلیسی سرچ کنین بیخیال سایت های فارسی. اگه قوی بشین متوجه میشین که یاد گرفتن از روی انگلیسی اتفاقا راحتتر از فارسی هم هست چون بیشتر آموزش های فارسی و کتابا فقط ترجمه متابع انگلیسی هست و فهمش سختتره تا مرجع اصلیش
اگه حوصله و وقتش رو هم داشته باشین موسسات زبان هم خوبه برین. البته بنظر من این کلاس هارو زودتر باید رفت من خودم از دبستان تا دبیرستان میرفتم.
موفق باشین