(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۵۹ ب.ظ)daneshju-arshad نوشته شده توسط: نظر من بر خلاف نظر دوستمون هست ،
قصد هیچگونه جسارتی ندارم اما به نظر من دانشگاه شیراز اصلا در حد و اندازه ای نیست که بتونه با دانشگاههای تراز اول فعلی، بخوبی رقابت کنه ، دانشگاه شیراز حدود ۲۰ - ۳۰ سال پیش وضعیت خیلی خوبی داشت ولی الان افت کرده ، چیزی که من بیشتر در بین اساتید دانشگاه شیراز دیدم معمولا حال گیری و اذیت کردن و کلاس گذاشتن های بیخودی برای دانشجو هست، کلا در دانشگاه شیراز این روال سختگیری سالهاست که رایج هست و جا افتاده، البته بخش تا بخش متفاوت هست و بعضی بخشها شرایط بهتری داره، در مورد بخش کامپیوتر، شرایط چندان ایده آل نیست( بخش چندان ممتازی نیست ، بعضی استاداش در سن بازنشستگی هستن و در عین حال خیلی ادعا دارن، بعضی استاداش هم تازه کار و خیلی مغرورن، البته استاد خوب هم داره )، اما خب در شیراز زیاد بهتون سخت نخواهد گذشت ، شهر نسبتا خوبیه( البته باستثناء وضعیت رانندگی ! )ترافیکش زیاده اما مسافتها زیاد طولانی نیست( نسبت به تهران )، رفت و آمدها راحته، مردمش زیاد کاری به خیر و شرّ کسی ندارن، ساختمانهای فنی و مهندسی در مرکز شهر هست و به حمل و نقل عمومی و اصناف مختلف دسترسی مناسبی وجود داره، خوابگاهها در دسترس هست، البته ممکنه بعضی از خوابگاهها دلچسب نباشه اما به هر حال برای یکی دو سال ارشد شاید قابل تحمل باشه ، اگر هم پسندتون نباشه میتونید از پانسیون یا منازل استیجاری استفاده بفرمایید .
رویهمرفته، دانشگاه شیراز بعد از دانشگاههای تراز اول تهران و بعضی شهرهای دیگه، میتونه انتخاب درست و مناسب و خوبی باشه و خیالتون رو از بابت کنکور کارشناسی ارشد راحت کنه
تبریک میگم به کلیه دوستانی که شیراز قبول شدن ...
شما ظاهرا از وضعیت جدید شیراز خبر نداری. بله استاد بیخود تو همه دانشگاهها هست (کدوم یکی از ما میتونه ادعا کنه که حتی به بهترین استادا بد و بیراه نگفته باشیم؟!
بالاخره اساتید خلق شدن برای خون کردن جگر دانشجو!!
). اما شیراز دیگه با این اغراقی که شما گفتی فکر نمیکنم داغون باشه و همه چیز به تلاش دانشجو بستگی داره در حال حاضر هم فقط یه استاد به معنای واقعی فسیل
وجود داره و اون هم جناب مبرهن هستش که اصلا کاری به ارشد نداره و برای کارشناسی هم یکی دوتا درس سطحی بهش میدن. بقیه اساتید در صورتی که قلقشون رو پیدا کنید و باهاشون همکاری کنید خوب هستن. البته متاسفانه برای ترم جدید خبر رسیده بهمون که دو تا از بهترین استادامون یعنی دکتر زیارتی و دکتر سبحان منش از کشور کوچیدن و ما رو تنها گذاشتن.
هر استاد تو شیراز تو یه زمینه فعالیت داره مثل همه دانشگاه های دیگه و تو هر زمینه که علاقه دارید باید برید سراغ استاد مربوط. البته با حرف شما کاملا موافقم که این دانشگاه موقعی در اوج قدرت بود که استاداش اکثرا آمریکایی، انگلیسی و هندی بودن( موقعی که بقیه شهرها اصلا دانشگاه به خودشون ندیده بودن) . از وقتی شد دانشگاه شیراز اومد تو رده بقیه دانشگاه های کشور اما هنوز که هنوزه ته مونده ای از قدرت سابقش رو داره به حدی که بعد از ۳ یا ۴ تا دانشگاه در تهران بتونه سرش رو بلند نگه داره
بچه هایی که تازه میخوان وارد این دانشگاه بشن سرنوشتشون دقیقا دست خودشونه پس خواهش میکنم بر اساس حرف های بی پایه و یا احیانا تجربیات تلخ خودتون جو سازی نکنید و اذهان بچه هایی که تازه میخوان بیان رو با حرف های نامطلوبتون مخدوش و مسموم نکنید!
دوستمون اینجا تاپیک زده تا در مورد دانشگاهی که الان درش قبول شده اطلاعات بدست بیاره در مورد انتخاب شهر از ما نظر نخواسته!!!
من فکر نمیکنم تو پست اولم چیزی نوشته باشم که به معنی تعریف و تمجید و بزرگنمایی دانشگاه شیراز باشه!! این عکس العمل شما به پست من برام عجیبه و نمیدونم منشا اون چیه!!!!؟؟؟