(۰۹ بهمن ۱۳۹۴ ۰۳:۱۶ ب.ظ)mortezapc نوشته شده توسط: دوستای عزیزم سلام
مرتضی هستم ترم ۶ مهندسی نرم افزار
میخوام تو کنکور ۹۵ به صورت آزمایشی شرکت کنم کلا با حال و هوای کنکور ارشد آشنا بشم و خودمو هم یه محکی بزنم
این ۴ تا درسو که تو کنکور میان و این ترم هم برداشتم میخوام بخونم و راه های خوندن و برنامه ریزی و ... رو روشون انجام بدم ببینم تو کنکور نتیجه میده یا نه
درسها: سیستم عامل - نظریه زبان ها و اتوماتا - زبان های برنامه سازی - پایگاه داده
۲ درس تخصصی و ۲ درس مشترک
سیستم عامل رو از روی کتاب استالینگز دکتر حسین پدارم میخونم و برای تست و نکته هم کتاب پارسه دکتر حقیقت
نظریه زبان ها و اتوماتا: کتاب لینز رو میخونم ترجمه جعفر تنها و برای تست و کنکور هم پوران
پایگاه داده: کتاب روحانی رانکوهی رو میخونم و برای تست هم مقسمی
زبان های برنامه سازی: کتاب پرات و برای تست هم مقسمی
همونطور که گفتم ترم ۶ هستم و هم میخوام مفهومی یاد بگیرم و درسارو کار کنم هم برای کنکور آزمایشی آماده شم
اگه نظری در مورد منابع دارین خوشحال میشم بهم بگین
سلام. خیلی خوبه که از الان پشتکار دارید برای کنکور. در مورد منابع زیاد اطلاعات ندارم ولی نکته ی دیگه ای رو می گم. به نظرم چون دو ترم دیگه قطعاً دارید و کنکور هر نتیجه ای بگیرید باید دانشگاه فعلیتون رو ادامه بدین، بهتره تلاش کنینبه جای موفقیت در کنکور سال بعد، معدل خوبی بیارین. چون معدل برای همیشه می مونه و در کنکور سال ۹۶ شما موثره اما کنکور فقط یک آزمون آزمایشی برای شما محسوب میشه و تکرار شدنی. تلاش کردن براش شاید باعث بشه معدلتون پایین بیاد. به هر حال مثلا برای نظریه ممکنه یک استاد اصلا از جزوه ی خودش و اثباتی سوال بده و شما کتاب کنکور رو بخونید و مسلط بشید نتونید نمره ی خوبی بیارید، چون اساسا نوع سوالا فرق دارن.
به نظرم اگرم دوست دارید در کنکور خوب عمل کنید، باز هم اولویت رو اول بذارید برای بهبود معدل براساس نمونه سوالات اساتید و بعدش اگر کاملاً مطمئن شدید امتحانات رو خوب می دید وقت اضافه رو بذارید برای تست زدن. البته اگه من باشم از کتابای کنکور فقط برای تقویت پایه درسی استفاده می کنم و تست هاشو توی شرایط فعلی شما نمی زنم.
برای نظریه تمرینای لینز برای کنکور مهم هستن. در مورد پوران خیلی اطلاع ندارم.
(۰۹ بهمن ۱۳۹۴ ۰۸:۲۶ ب.ظ)آیلا نوشته شده توسط: من تا حالا به خاطر درسای دانشگاه و کارآموزی و پروژه و کوفت و زهرمار و... نتونستم هیچ درسی درست بخونم، یعنی اصلا نتونستم بخونم
بمیرم زودتر راحت شم
امید داشته باشین، سه ماه بیشتر مونده. اگه کنکور به جای اردیبهشت، مثل سال قبل هفته ی آینده بود چی کار می کردین؟
توی شرایط شما اگه من باشم اولویت دار می خونم: مباحثی که مسلط باشم و مباحثی که زیاد کاری نداشته باشن اول می خونم که روحیه بگیرم بعدش اگه وقت اضافه اومد می رم سراغ فرعی ها. البته مرور رو هم فراموش نمی کنم. مرجع هم بستگی به درسش داره ولی فکر کنم توی شرایط شما برای خیلی از دروس نخونم.