(۱۰ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۲۳ ب.ظ)karnameh90 نوشته شده توسط: سوالات شبکه که خاطرم مونده
زمان همگرا شدن مسیر یابی ۳T
واحد انتقال اطلاعات در لایه انتقال : segment
اضافه کردن دو گره به شبکه ای با توپولوژی star
یک سوال صحیح غلط درباره TCP داشت که وظیفه ip سرویس دادن به tcp بود - برعکس نوشته بود
یک آی پی داده بود که به کلاس B تعلق داشت
یک سوال هم از CSMA/Cd و aloha داده بود که بین ۲ و ۳ شک داشتم و نزدم
(۱۰ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۰۹ ب.ظ)zizo1394 نوشته شده توسط: (10 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۰۴ ب.ظ)msaif نوشته شده توسط: (10 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ب.ظ)karnameh90 نوشته شده توسط: وظایف سیستم عامل : ؟
سوال اجرای همروند که دو تا فرآیند داشت گزینه ۳
۸فرآیند و ۳ منبع هم پاسخ گزینه کوچکتر مساوی ۳ بود
سوال تشخیص بن بست بانکداران : در آینده احتمال بن بست دارد
تعیین اندازه مدخل جدول صفحه : ۹ بیت
الگوریتم دیسک بدون قحطی هم گزینه ۱
اگر شما ۸ منبع داشته باشید که هر فرایند به سه منبع همزمان نیاز داشته
و منابع از یک نوع باشد شما می توانید حداکثر چهار فرایند داشته باشید و بدون بن بست
کار را انجام دهید فکر کنم گزینه یک درست بود
یک درست است
طبق فرمول میشد کوچکتر از ۴/اما چون مساوی نداره میشه کوچکترمساوی ۳
درمورد سیستم پیشرفته، الگوریتم رینگ تعداد پامهای election من ۱۴ بدست اوردم.باتوجه به خط چینهایی که در کتاب هست نشون میده به پردازه خراب هم پیام ارسال میشه .پس تعداد ۱۲+۲ میشه یعنی ۱۴/
کسی نظری نداره؟
من این سوال رو حل نکردم اما نمونه اش در کتاب توزیع شده هست
شما سیستم توزیعی رو چه طور جواب دادید؟
من سیستم توزیعی رو فک کنم حداقل ۳۵% زده باشم.اگه غلط هام بعدا رو نشه!!! اسون بود بنظرم همه سوالاتم واضح بودن.
ساعت برکلی ۲و ۵۵ دقیقه میشد میانگین گرفتم طبق کتاب.
سوال اولم relocation بود.
مهاجرت RB میشد گزینه ۴/
معماری سه لایه ای هم که remote desktop بود گزینه اول میشد.نصف یوزر اینترفیس سمت سرور و نصفش سمت کلاینت
بقیه هم یادم نمیاد
پایگاه پیشرفته، phantom read رو زدم.
پروتکل درختی گزینه ۱ میشد اصلا بدون بررسی درخت هم از رو گزینه ها میشد زد.اخه تعداد لاک ها با آنلاکها در بقیه گزینه ها یکی نبود!!!
سوال اشتراک اجتماع RC ACA ST گزینه دو درست بود.یعنیRC اجتماع ST میشدRC بعدهم اشتراکش با ACA میشد ACA که اینم زیرمجموعه RC هست
(۱۰ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۳۴ ب.ظ)zizo1394 نوشته شده توسط: (10 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۲۳ ب.ظ)karnameh90 نوشته شده توسط: سوالات شبکه که خاطرم مونده
زمان همگرا شدن مسیر یابی ۳T
واحد انتقال اطلاعات در لایه انتقال : segment
اضافه کردن دو گره به شبکه ای با توپولوژی star
یک سوال صحیح غلط درباره TCP داشت که وظیفه ip سرویس دادن به tcp بود - برعکس نوشته بود
یک آی پی داده بود که به کلاس B تعلق داشت
یک سوال هم از CSMA/Cd و aloha داده بود که بین ۲ و ۳ شک داشتم و نزدم
(۱۰ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۰۹ ب.ظ)zizo1394 نوشته شده توسط: (10 بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۰۴ ب.ظ)msaif نوشته شده توسط: (10 بهمن ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ ب.ظ)karnameh90 نوشته شده توسط: وظایف سیستم عامل : ؟
سوال اجرای همروند که دو تا فرآیند داشت گزینه ۳
۸فرآیند و ۳ منبع هم پاسخ گزینه کوچکتر مساوی ۳ بود
سوال تشخیص بن بست بانکداران : در آینده احتمال بن بست دارد
تعیین اندازه مدخل جدول صفحه : ۹ بیت
الگوریتم دیسک بدون قحطی هم گزینه ۱
اگر شما ۸ منبع داشته باشید که هر فرایند به سه منبع همزمان نیاز داشته
و منابع از یک نوع باشد شما می توانید حداکثر چهار فرایند داشته باشید و بدون بن بست
کار را انجام دهید فکر کنم گزینه یک درست بود
یک درست است
طبق فرمول میشد کوچکتر از ۴/اما چون مساوی نداره میشه کوچکترمساوی ۳
درمورد سیستم پیشرفته، الگوریتم رینگ تعداد پامهای election من ۱۴ بدست اوردم.باتوجه به خط چینهایی که در کتاب هست نشون میده به پردازه خراب هم پیام ارسال میشه .پس تعداد ۱۲+۲ میشه یعنی ۱۴/
کسی نظری نداره؟
من این سوال رو حل نکردم اما نمونه اش در کتاب توزیع شده هست
شما سیستم توزیعی رو چه طور جواب دادید؟
من سیستم توزیعی رو فک کنم حداقل ۳۵% زده باشم.اگه غلط هام بعدا رو نشه!!! اسون بود بنظرم همه سوالاتم واضح بودن.
ساعت برکلی ۲و ۵۵ دقیقه میشد میانگین گرفتم طبق کتاب.
سوال اولم relocation بود.
مهاجرت RB میشد گزینه ۴/
معماری سه لایه ای هم که remote desktop بود گزینه اول میشد.نصف یوزر اینترفیس سمت سرور و نصفش سمت کلاینت
بقیه هم یادم نمیاد
پایگاه پیشرفته، phantom read رو زدم.
پروتکل درختی گزینه ۱ میشد اصلا بدون بررسی درخت هم از رو گزینه ها میشد زد.اخه تعداد لاک ها با آنلاکها در بقیه گزینه ها یکی نبود!!!
سوال اشتراک اجتماع RC ACA ST گزینه دو درست بود.یعنیRC اجتماع ST میشدRC بعدهم اشتراکش با ACA میشد ACA که اینم زیرمجموعه RC هست
و درمورد ۲pl TSO ,SGT گزینه ۱ درست بود.چون هم با ۲pl هم با TSO میشد اجراش کرد که تنها در گزینه ۱ این مورد صدق میکرد
پایگاه پپشرفته هم درمورد ۲pl TSO ,SGT گزینه ۱ درست بود.چون هم با ۲pl هم با TSO میشد اجراش کرد که تنها در گزینه ۱ این مورد صدق میکرد
و خوشبینانه جواب درست بود که من اشتباهی زدم بدبینانه.
اون سوال محض و ترمیم پذیر هم میشد گزینه ۳ که محض نمیشد.اما بقیه میشد