۰
subtitle
ارسال: #۱

کدوم منظمه؟
سلام
یه سوال داشتم اگه لطف کنید جوا ب بدید از کتاب صراف زاده.
میشه بگید از این زبانها کدوم منظمه و چرا؟اگر هم نیستند چرا؟ از تمرین های صفحه۱۳۴ و ۱۴۶ لینز هست.
ممنون از پاسختون
۱- { n>=0 { ab(bbaa)^nbba(ba)^n
{uww^Rv:u,v,w{a,b}^+|u|>=|v|} -2
{ ww^Rv:v,w{a,b}^+ } -3
یه سوال داشتم اگه لطف کنید جوا ب بدید از کتاب صراف زاده.
میشه بگید از این زبانها کدوم منظمه و چرا؟اگر هم نیستند چرا؟ از تمرین های صفحه۱۳۴ و ۱۴۶ لینز هست.
ممنون از پاسختون
۱- { n>=0 { ab(bbaa)^nbba(ba)^n
{uww^Rv:u,v,w{a,b}^+|u|>=|v|} -2
{ ww^Rv:v,w{a,b}^+ } -3
۰
۰
ارسال: #۳

RE: کدوم منظمه؟
صورت سوال با Tex:
۱- [tex]\left \{ ab(bbaa)^{n}bba(ba)^{n},n\geq 0 \right \}[/tex]
۲- [tex]\left \{ uww^{R}v:u,v,w\in \left \{ a,b \right \}^{ },\left |u \right |\geq \left | v \right | \right \}[/tex]
۳- [tex]\left \{ ww^{R}v:v,w\in \left \{ a,b \right \}^{ } \right \}[/tex]
حالا لطفاً پاسخ بدید.
۲- [tex]\left \{ uww^{R}v:u,v,w\in \left \{ a,b \right \}^{ },\left |u \right |\geq \left | v \right | \right \}[/tex]
حالا لطفاً پاسخ بدید.
ارسال: #۴

[tex]{uww^{R}v:u,v,w\epsilon\left \{ a,b \right \}^{ } }[/tex]
این زبان رو هم لطفا بفرمایید منظمه یا نه ؟ و چرا؟؟
ارسال: #۵

(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط: صورت سوال با Tex:هیچیک منظمه منظم نیست همونطور که mfXpert گفتن به ۲ ارسال بعدتر رجوع کنید.
حالا لطفاً پاسخ بدید.
۰
ارسال: #۶

اون طور که از ظاهر زبانها پیداست هیچ کدوم منظم نیستن.برای هیچ کدوم از این زبانها نمیشه آتاماتا متناهی رسم کرد.
تو زبان گزینه ۱ هم وابستگی توانی وجود داره و هم اینکه توان محدود نشده.
تو زبان های گزینه های ۲ و ۳ هم اون قسمت [tex]ww^{R}[/tex] کار رو خراب می کنه.
تو زبان گزینه ۱ هم وابستگی توانی وجود داره و هم اینکه توان محدود نشده.
تو زبان های گزینه های ۲ و ۳ هم اون قسمت [tex]ww^{R}[/tex] کار رو خراب می کنه.
۰
ارسال: #۷

موقعی میرید تو قسمت ارسال پاسخ جدید دقیقا زیر قسمتی که میخواید تایپ کنید یه لینک هست به نام "نوشتن فرمول در Tex " روش کلیک کنید واردش که شدید میتونید با استفاده از امکاناتش فرمول نویسی کنید و به زبان ریاضی مطلب بنویسید.
۰
۰
ارسال: #۹

میشه بگید چرا شرط روی u,v در منظم بودن یا نبودن این زبانها اثر میزاره؟
خوب من فکر میکنم باید به هر حال اون جمله متقارن تولید بشه و ربطی به u,v نداره. ولی مثله این که من دارم اشتباه میکنم.
خوب من فکر میکنم باید به هر حال اون جمله متقارن تولید بشه و ربطی به u,v نداره. ولی مثله این که من دارم اشتباه میکنم.
ارسال: #۱۰

(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۴۵ ب.ظ)popp نوشته شده توسط: میشه بگید چرا شرط روی u,v در منظم بودن یا نبودن این زبانها اثر میزاره؟همونطور که گفته u , v هر رشته ای می تونن باشن یعنی حتی زبان مورد نظر ما توسط u یا v قابل تولیده( دیگری می تونه در یک حالت حدی فقط حرف آخر زبان ما باشه )
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close