کدوم منظمه؟ - نسخهی قابل چاپ |
کدوم منظمه؟ - popp - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۲۲ ب.ظ
سلام یه سوال داشتم اگه لطف کنید جوا ب بدید از کتاب صراف زاده. میشه بگید از این زبانها کدوم منظمه و چرا؟اگر هم نیستند چرا؟ از تمرین های صفحه۱۳۴ و ۱۴۶ لینز هست. ممنون از پاسختون ۱- { n>=0 { ab(bbaa)^nbba(ba)^n {uww^Rv:u,v,w{a,b}^+|u|>=|v|} -2 { ww^Rv:v,w{a,b}^+ } -3 |
کدوم منظمه؟ - mfXpert - 07 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۲۹ ب.ظ
ای کاش زبانها رو با Tex می نوشتید.خیلی درهم برهمه |
RE: کدوم منظمه؟ - **sara** - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ق.ظ
صورت سوال با Tex: ۱- [tex]\left \{ ab(bbaa)^{n}bba(ba)^{n},n\geq 0 \right \}[/tex] ۲- [tex]\left \{ uww^{R}v:u,v,w\in \left \{ a,b \right \}^{ },\left |u \right |\geq \left | v \right | \right \}[/tex] ۳- [tex]\left \{ ww^{R}v:v,w\in \left \{ a,b \right \}^{ } \right \}[/tex] حالا لطفاً پاسخ بدید. |
RE: کدوم منظمه؟ - mfXpert - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۳۱ ق.ظ
اون طور که از ظاهر زبانها پیداست هیچ کدوم منظم نیستن.برای هیچ کدوم از این زبانها نمیشه آتاماتا متناهی رسم کرد. تو زبان گزینه ۱ هم وابستگی توانی وجود داره و هم اینکه توان محدود نشده. تو زبان های گزینه های ۲ و ۳ هم اون قسمت [tex]ww^{R}[/tex] کار رو خراب می کنه. |
RE: کدوم منظمه؟ - popp - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ب.ظ
[tex]{uww^{R}v:u,v,w\epsilon\left \{ a,b \right \}^{ } }[/tex] این زبان رو هم لطفا بفرمایید منظمه یا نه ؟ و چرا؟؟ |
RE: کدوم منظمه؟ - summer_66 - 08 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ب.ظ
موقعی میرید تو قسمت ارسال پاسخ جدید دقیقا زیر قسمتی که میخواید تایپ کنید یه لینک هست به نام "نوشتن فرمول در Tex " روش کلیک کنید واردش که شدید میتونید با استفاده از امکاناتش فرمول نویسی کنید و به زبان ریاضی مطلب بنویسید. |
RE: کدوم منظمه؟ - Masoud05 - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ ق.ظ
(۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط: صورت سوال با Tex:هیچیک منظمه منظم نیست همونطور که mfXpert گفتن به ۲ ارسال بعدتر رجوع کنید. |
RE: کدوم منظمه؟ - popp - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط: صورت سوال با Tex: یه حل تمرین دارم گفته ۲ منظم نیست . (۰۸ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ب.ظ)popp نوشته شده توسط:حل تمرین ریاحی اینو گفته منظمه چرا منظمه؟ مگه اون جملات متقارن رو میشه با آتاماتا رسم کرد؟ |
RE: کدوم منظمه؟ - **sara** - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۹ ب.ظ
فصل پاسخهای انتهای کتاب لینز هم گفته ۲ منظم نیست. |
RE: کدوم منظمه؟ - Masoud05 - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۵۴ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۲۳ ب.ظ)popp نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۳۵ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(08 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۳۳ ق.ظ)**sara** نوشته شده توسط: صورت سوال با Tex: بله ۲ هم منظم نیست، الان یه بار دیگه اونو بررسی کردم اگه شرط روی طول u ,v نسبت بهم نداشتیم اونوقت زبان منظم میشد . اونی که ریاحی گفته منظمه، منظم هست توی کتاب لینز هم بررسیش کرده، منم اول فکر کردم سوال۲، همینه در حالی که در سوال ۲ شرط برای v , u نسبت به هم گزاشته |
RE: کدوم منظمه؟ - popp - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۴۵ ب.ظ
میشه بگید چرا شرط روی u,v در منظم بودن یا نبودن این زبانها اثر میزاره؟ خوب من فکر میکنم باید به هر حال اون جمله متقارن تولید بشه و ربطی به u,v نداره. ولی مثله این که من دارم اشتباه میکنم. |
RE: کدوم منظمه؟ - Masoud05 - 09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۰۶:۴۵ ب.ظ)popp نوشته شده توسط: میشه بگید چرا شرط روی u,v در منظم بودن یا نبودن این زبانها اثر میزاره؟همونطور که گفته u , v هر رشته ای می تونن باشن یعنی حتی زبان مورد نظر ما توسط u یا v قابل تولیده( دیگری می تونه در یک حالت حدی فقط حرف آخر زبان ما باشه ) |