(۱۴ آذر ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ب.ظ)a.dadxah نوشته شده توسط: (14 آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۱۴ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: (14 آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۸ ب.ظ)a.dadxah نوشته شده توسط: برای انتقال داده غیر از حقیقت چی خوبه؟ من تقریبا کامل خوندمش اما احساس میکنم کامل نیست. خیلی از مطالب فکر میکنم فقط یه اشاره کرده. کتاب بهتری کسی سراغ نداره؟ واسه شبکه کتاب تست خوب چیه؟
برای انتقال داده ۱۰۰۰ مساله فرشاد صفایی با همه تنفری که نسبت به این شخصیت دارم ولی فکر کنم کتاب خوبیه
بله کراس راس ۵ فصل اول رو بخونین
ببینین بچه ها الان ۴ ۵ سال هست که سرفصل شبکه عوض شده و منبعش عوض شده .. ۵ سالم که بگیریم هر سال ۶ تا سوال میشه ۳۰ تا سوال !! اصلا سوال نداریم که کتاب تست درست حسابی با شرایط الان داشته باشیم ... به نظر من تمرین های آخر فصل کراس راس رو حل کنین و با حل التمرینش صحیح کنین مفید تر خواهد بود
جسارتا منظورتون کتاب ۳۰۰۰ مسئله نیست؟ اون کتاب رو من دارم اصلا خوب نیست. خیلی مسئله هاش راحته.
اگه براتون زحمت نیست. کدوم فصلهای الگوریتم مدرسان اضافست؟
درست نمیدونم شایدم اسمش ۳۰۰۰ مساله باشه ... والله من شنیده بودم کتاب خوبیه ولی خودم ندیدمش بر اساس شنیده هام گفتم .. میپرسم از دوستام ببینم انتقال داده چی خوندن اینجا پست میزارم
ببینین اولا توی هر فصل مطالب اضافه داره .. از همون فصل اول تا آخر .. جدا از این فصل آخرش که تحت عنوان مباحث پیشرفته هست کلا اضافه هست ( به جز بخش تحلیل سرشکن شده اونم یه مقدار کمیش توی کنکور میاد )
چیزی که من یادمه اینه که
کل فصل اول به جز یه بخش کمیش که مربوط به akra-bazzi بود .. فصل دوم کامل .. فصل سوم کامل .. فصل حریصانه هم فکر کنم کامل بود .. فصل گراف مباحث مربوط به network flow و قضیه max-flow min cut لازم نیست .. sort ها هم که لازمه .. دیگه .. بعد از sort ها دیگه هیچی لازم نیست جز تحلیل سر شکن