(۱۴ آذر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۸ ب.ظ)a.dadxah نوشته شده توسط: برای انتقال داده غیر از حقیقت چی خوبه؟ من تقریبا کامل خوندمش اما احساس میکنم کامل نیست. خیلی از مطالب فکر میکنم فقط یه اشاره کرده. کتاب بهتری کسی سراغ نداره؟ واسه شبکه کتاب تست خوب چیه؟
برای انتقال داده ۱۰۰۰ مساله فرشاد صفایی با همه تنفری که نسبت به این شخصیت دارم ولی فکر کنم کتاب خوبیه
بله کراس راس ۵ فصل اول رو بخونین
ببینین بچه ها الان ۴ ۵ سال هست که سرفصل شبکه عوض شده و منبعش عوض شده .. ۵ سالم که بگیریم هر سال ۶ تا سوال میشه ۳۰ تا سوال !! اصلا سوال نداریم که کتاب تست درست حسابی با شرایط الان داشته باشیم ... به نظر من تمرین های آخر فصل کراس راس رو حل کنین و با حل التمرینش صحیح کنین مفید تر خواهد بود
(۱۴ آذر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۳ ب.ظ)Tehran_95 نوشته شده توسط: دوستان برای داده و طراحی فقط ۶۰۰ مساله حل کنم کافیه؟و اینکه چاپ ۹۱ هست .برم جدید رو تهیه کنم؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
نه اصلا کافی نیست ، یعنی ۶۰۰ مساله یه چیز اضافه هست اصولا شما باید یه کتاب دیگرو بخونین بعد بیاین بگین این کافیه بعد میان میگن برای تسلط بیشتر ۶۰۰ مساله حل کن .. سال چاپش تفاوت زیادی نداره
به نظر من کتاب الگوریتم مدرسان بهترین است و اون رو بگیرید درسنامه هایی که تو کنکور میاد رو بخونین ( چون این کتاب برای دکترا هم هست مطالب اضافه زیاد داره )