(۱۹ آبان ۱۳۹۴ ۰۵:۴۷ ب.ظ)دختر مهربان نوشته شده توسط: حالا سوالم اینه
با توجه به پایه بسیاز ضعیفم و اینکه سال ۸۹ فارغ التحصیل شدم و به کل از دروس عقبم چندتا سوال دارم
۱- درس ریاضی گسسته پیش نیاز ساختمان داده است و خود ساختمان پیش نیاز خیلی درس ها ...آیا گسسته رو میشه شروع کرد به خوندن بدون داشتن پایه ریاضی قوی؟ یا باید ریاضی عمومی ۱ و ۲ و معادلات دیفرانسیل برای یادگیری بهتر گسسته مطالعه شه
۲- بیشتر برنامه ریزی و فصل بندیهای موسسات به روشیه که درس ها رو کنار هم پیش میبره درصورتی که درس ها اکثرا پیش نیاز دارن...آیا برای من که هیچی یادم نیس هضم این کار راحته؟یا هر کتابو تموم کنم بعدش برم سراغ کتاب بعدی؟
سوالهای بعدی رو بعدا میپرسم
ممنون میشم جواب بدید
۱/ریاضیات گستته به معادلات و ریاضی ۱ و۲ که مربوط به شاخه دیفرانسیل از ریاضیات هستند هیچ ربطی نداره و شما میتونید گسسترو از صفر بخوانید(با خواندن کتاب گریمالدی)
۲/اگر واقعا هیچی یادتون نیست اول پیش نیازارو بخوانید بعد برید سراغ کتابهای بعدی مثلا اگر گسسترو یادتون نیست متاسفانه نه الگوریتم نه ساختمان داده نمیتونید یاد بگیرید و حتما باید گسسترو بلد باشید
پیشنهاد من اینه که شما اول گسسترو خوب یاد بگیرید بعد برید سراغ درسهای بعدی
[/quote]
ممنونم بی نهایت بابت راهنماییتون
[/quote]
سلام - به نظرم که اصلا اینطور نیست .. گسسته و ساختمان الگوریتم شباهتشون خیلی کم هست و اصلا نوع سوالات و نگاه گسسته با ساختمان کلا فرق داره ... اگرم رابطه ای باشه شما دانش خودتون از ساختمان داده و الگوریتم باید ببرید بالا تا بعضی از مفاهیم گسسته رو از اون شبیه سازی کنید - اگر هر دو رو باهم بخونید هیچ مشکلی پیش نمیاد مطمئن باشید