ممنون بابت مصاحبه خوبتون ...
چندتا سوال دارم :
۱- پایه تحصیلیتون ریاضی هست یا فنی ؟؟؟ ( منظورم اینه که از ریاضی فیزیک وارد دانشگاه شدین یا از فنی و حرفه ای ؟؟؟ )
۲ - تو چه دانشگاهی درس خوندین ؟؟؟ ( منظورم کاردانی یا کارشناسی )
آخه اون دانشگاه هایی که ما درس خوندیم اکثراً استادها چیز زیادی حالیشون نیست و تا میگی سرفصل میگن همین جزوه من کافیه و فقط به فکر دررفتن از کلاس هستن و تا چیزی ازشون میپرسی و بلد نیستن سعی می کنن آخر ترم بندازنت .
۳ - واسه منی که الان شاغلم و ساعت ۳ ظهر خسته و کوفته میرسم خونه و بعد ناهار از شدت خستگی خوابم میبره و تا نخوابم نمیتونم کاری بکنم ، بنظرتون چطوری بخونم بهتره ؟؟؟ ( یعنی میشه طوری خوند که ارشد امثال رتبه خوبی آورد و سراسری قبول شد ؟؟؟؟ )
۴ - راستی با مشغله های فکریم چیکار کنم ؟؟؟
بعضی وقتها یه سری شرط و شروط واسه خودم که اگر یه سری درسها رو نخونم حق استفاده از کامپیوتر رو ندارم ...
بیشتر تمرکزم روی برنامه نویسی هست ( البته صرفا واسه درآمدزایی )
البته یه مشغله دیگه ای هم که هست اصرار زیاد خانواده برا ازدواج هست ...
یعنی آدم متاهل میشناسین که به راحتی تونسته باشه برای ارشد درس بخونه و قبول بشه ؟؟؟ چطوری ؟؟؟ هم شاغل باشه - هم متاهل؟؟؟
۵ - راستی یه چیز دیگه یادم رفت بگم اینکه من الان دقیقا دوسه ساله که درسو گذاشتم کنار و اگه بخوام شروع کنم باید اولش کلا مرور کنم و با این دانشگاه افتضاحی که من رفتم باید درس ها رو از پایه بخونم ... بنظرتون میشه تا ارشد رسید ؟؟؟؟