(۰۴ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۹ ب.ظ)zorkide نوشته شده توسط: سلام به همه.
دوستان میشه بفرمایین چند درس تو روز میخونین و تا الان چیا خوندین؟؟؟ و چقد؟؟؟؟
سلام دوست عزیز شاید باورت نشه من از دوم تیر شروع کردم تا الان تونستم ۱/سیستم عامل حقیقت۲/ساختمان داده پوران و ابراهیمی مقدم۳/طراحی الگوریتم هادی یوسفی رو تموم کنم.(هر بیست روز یه کتاب)
البته ۱۱ درس از کتاب زبان ۵۰۴ رو هم خوندم. وتا الان ۳۰۰۰ لغت حفظ کردم و کلا برای تقویت زبان کلاس کانون زبان هم میرم(که تازه وارد سطح el3 شدم.)
من حدودا روزی ۳ ساعت مفید خوندم که تونستم این کتابا رو تموم کنم.
از ۱۱ مهر میخوام ساعات مطالعم رو به ۷ ساعت مفید برسونم چون اگه همچنان روزی ۳ ساعت بخونم نمیتونم برسم.
من روزای اول دوتا کتاب رو با هم داشتم پیش می بردم که احساس کردم اشتباه هست.(بر خلاف نظر بیشتر بچه ها) به نظر من کتاب ها رو تکی بخون اگه می خوای خسته نشی به صورت موازی زبان کار کن چون زبان چیزی نیست که بشه یکی دو روزه خوندش از الان روی چند ساعت برای زبان در نظر بگیر.
(۰۴ مهر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۸ ب.ظ)Aree نوشته شده توسط: سلام بچه ها منم برنامه ریختم تا از فردا شروع کنم. امیدوارم واسه شروع دیر نباشه.
شاید بپرسید چرا از امروز شروع نمیکنی که باید بگم الان سر کارم و تا ساعت ۱۷:۳۰ هم سر کارم و تا برسم خونه ۱۸:۳۰ و دیگه فک نکنم بشه شروع کرد.
از فردا هم که میگم فقط میتونم بعد ازظهر ها رو بخونم.
به نظرتون میرسم یا الکی خودم رو درگیر کردم؟!
اگه بیستون قوی باشه آره
این کتابا منابع من هست چطوره؟
زبان عمومی :۵۰۴ و کلاس کانون زبان
زبان تخصصی : پارسه
ریاضی گسسته: پوران اونم فقط میخوام فصل گراف و درخت رو بخونم چون همیشه بیشتر سوالات از این فثل میاد.
ساختمان داده : پوران و ابراهیمی مقدم انتشارات نصیر
سیستم عامل : پارسه
نظریه : فردین شاپوری
مدار و معماری : پوران
طراحی الگوریتم و طراحی زبان های برنام سازی: پوران
کامپایلر: پوران و فریدن شاپوری
پایگاه : خواستم پارسه بخونم که نتونستم پیدا کنم.الان تصمیم گرفتم مقسمی بخونم