(۱۶ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۸ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: (16 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۲ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: (16 شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۰ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: سلام.. به نظر شما با این تغییراتی که توی انتقال گرایش امنیت و شبکه به زیرگروه کامپیوتر ایجاد شده و اینکه ۶ کتاب اضافه شده واسه ما آی تی ها که پیش زمینه ذهنی ازشون نداریم امیدی هست که در بین رقبای کامپیوتر شانس قبولی داشته باشیم؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
۱۰۰ درصد
من سوال شما رو با یه سوال جواب میدم ؟ انصافا چند درصد از درس هایی که تو کارشناسی خوندین یادتونه ؟ چقدر چیزایی که یادتونه از اون کلاسای توی کارشناسی برای کنکور قرار براتون مفید باشه ؟
به نظر من جواب جفتش تقریبا صفر هست
اگر اینظور نبود من نمیتونستم رتبه بیارم چون هیچکدوم از درس هارو قبلا پاس نکرده بودم
به نظر من قبولی توی شبکه و امنیت راحت تر شده فقظ همت میخواد که بشینین بخونین چون به خاطر درس های تخصصی بعد کنکور کسایی که گرایش های دیگه شرکت کردن دیگه نمیتونن شبکه بزنن .. مثلا همین امسال رتبه ۲ آی تی با اینکه اصلا هدفش شبکه نبود و معماری نخوند ولی شبکه شریف زد .. سال دیگه وقتی زیر گرایش کامپیوتر بشه کمتر این اتفاق می افته
شما بخونین مطمین باشین بچه های مهندسی نرم افزار هم دارن از صفر شروع میکنند و هیچ برتری در حال حاظر نسبت به شما ندارن
درست میگید اما خب درس هایی ک اضافه شدن مثل ریاضی مهندسی و محاسبات و غیره یه کمی ترسناک به نظر میان.. اینکه فرصت بشه عمقی خوندشون یا اینکه ازشون امتیاز آورد یه کمی باعث میشه آدم ناامید بشه ولی خب من خیلی شبکه دوس دارم از اول هم به خاطر همین رشته ی آی تی رو انتخاب کردم واقعا فکرشو نمیکردم این تغییر بزرگ توی رشته ی ما اتفاق بیفته..
ممنونم از راهنماییتون..
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
باز من یه سوال ازتون می پرسم .. کارنامه های رتبه های برتر مهندسی کامپیوتر رو دیدین ؟ واقعا چند درصد ریاضی زدن ؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این کارنامه رتبه ۲ نرم افزار و رتبه ۱ الگوریتم و محاسبات هست
۸% ریاضی زده
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
این کارنامه رتبه ۴ الگوریتم و ۶ نرم افزار .. ایشون ۲۲ درصد ریاضی زده که خیلی زیاده نسبت به بقیه کارنامه ها که دیدم
نکته اینه ! توی کنکور مهندسی کامپیوتر ریاضی توی دفترچه مشترکه ! توی دفترچه مشترک وقت کم هست ! و دروس مشترک ضریب بیشتری نسبت به ریاضی دارن .. علاوه بر اون به شدت هم راحت هستن دروس مشترک .. شما قرار تمرکزتون رو سر جلسه بزارین روی دروس مشترک
پس شما اصلا لازم نیست ریاضی رو بخونین چون اصلا سر جلسه وقت نمیکنین خیلی ریاضی بزنین .. شما باید فقط دروس ریاضی رو در حدی بلد باشین که اگر سوال ساده ای بود اون سوالات ساده رو بزنین
اصلا کسی ریاضی نمیزنه که شما نگران ریاضی هستین ... رقابت بین همون دروس مشترک و تخصصی هست