با سلام خدمت شما بعله حرف سما درسته زبان نیتو جاوا هستش ولی این ها فقط صرفا توضیحاتی بود که دادم من خودم همیشه توی زمینه های کاریم سمت منابع فارسی نمیرم ولی همه نمیتونن با سایت های انگلیسی کنار بیان و خیلی ها را دیدم که اول کارشونو و زبان قوی هم ندارند فرستادنشون سمت منابع انگلیسی اونها را از انگیزه ای که دارند زده میکنه
و در توضیحات بالا هم گفتم اگه کسی خودشو قوی میبینه سمت جاوا بره چند سال اخیر جاوا با پایتون زبان های هستن که خیلی رقابت بوده بینشون سر بهترین زبان سال و جاوا خیلی قوی تر و حرفه ای تر از بیسک هستش اینو کسی شکی توش نداره قیاسشون مثل پورشه و پیکانه
ولی هرکاری انگیزه داخلش پیش نیاد به مرور رها میشه و توی شرایط فعلی هم پول به دست اوردن واقعا انگیزه ای هست که فک نمیکنم کسی بدش بیاد در مورد اکلیپس هم چند سالی هست که گوگل این بحث مطرح کرده و اینکه کلا از ریشه قطع کنه ساپورتشو هم هست به هر حال به خاطر اینکه صرفا اول کار هست و هدف یادگیری کار ادمو راه میندازه کسی که به سطح خوبی بتونه برسه بعدا عوض کردن محیط برنامه نویسی اونقدر براش اذیت کننده نمیشه و زود میتونه با محیط andriod studio راحت کار کنه
پ ن : از کاراکتر شخصیتتتون هم خوشم میاد مطالب روز دنیای نت و کامپیوتر روشون کار میکنید کمتر افرادی دیدم که سعی کنند تو زمینه های مختلف کامپیوتر خودشونو به روز نگه دارند ارزوی موفقیت دارم براتون