(۲۴ خرداد ۱۳۹۴ ۰۸:۵۱ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: بچه ها دوستانه بهتون میگم خیلی دارین جو الکی می دین ... البته منظورم این نیست که تو نامه آب و تاب ندین و نرین وزارت تلاش نکنین .. همه اینکار هارو قطعا در اسرع وقت انجام بدین
ولی الان دیدم هی دارین میگین ما این ۶ درس رو چطور جمع کنیم و اینا ... کاری نداره همونطور که بچه ها مهندسی میخونن ... میگین اونا تو لیسانس پاس کردن ؟ خودایی خودتون چقدر از درسای لیسانس که پاس کردین الات یادتونه ... اکثرا پایه ها صفر هست
بالا هم توضیح دادم قبولی شبکه و امنیت به نظر من راحت تر هم میشه
میگین چطوری درس هایی که تو لیسانس نخوندیم رو بخونیم ... پس جای من بودین چکار می کردین کلا تغییر رشته نمی دادین دیگه
الان من اینارو نمیگم که نرین و از اینجور چیزها .. منظورم اینه که اگر خدایی نکرده نشد باور کنین راحت می تونین همشو بخونین و خیلی راحت قبول میشم
یکی از دوستان هم گفت اگر بنویسیم ۳ درس رو نداشتیم بهمون توجه نمی کنن و اینا ... باز میگم .. وقتی من وزارت رفتم بهم گفتن که رایانش امن یه گرایش جدید هست و ربطی به امنیت نداره و حق ندارین اعتراض کنین چرا رایانش امن تو مهندسی هست ... اینا در این حد میخوان بپیچونن ... بعد فکر کنین اینا یه سوتی دروغ بگیرن تو نامتون .. دیگه کارتون تمومه
دوست عزیز من به کی بگم درد دلمووووووووو
یکسال برا کنکور آیتی خوندم، حالا اگه بخوام مجددا برا کامپیوتر بخونم قبول کن که زورم میاد
شاید خوندن ۳ تا درس جدید برای کسی که تازه استارت میزنه اسون باشه، ولی واسه من که یکسال با مشکلات عدیده ای که داشتم خوندم و حالا حداقل ۵۰% آمادگی دارم، مجددا بخوام دو تا از درسها رو حذف کنم و ۳ درس جدید که اصلا نخوندمش تا حالا + دو درس دیگه رو که واسه آیتی نخوندم (مدار + نظریه) تازه بخونم
واقعا سخته
البته خیلی از دوستان هم مثل من هستند
حالا ما باید تلاش خودمون رو بکینم ، چه پیروز شیم چه شکست بخوریم