(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۴۲ ق.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: (13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۸ ق.ظ)narges_r نوشته شده توسط: پس حالا که فرصت دست داد جاداره من اینجا از طرف تمام زنان ایرانی از شما مردان غیور و با همت ایرانی که همیشه پشتیبان زنان بودید و همیشه تلاش کردید که عرصه را برای خانمها باز نگه دارید و جنبه های شکوفایی زنان را فراهم کنید تشکر ویژه کنم!
خواهش می کنیم . میشه افتخارات بانوان سرفراز ایرانی رو مثلا تو المپیک نام ببرید . من فکر کنم زنان همیشه در صحنه ما با مدال های طلای فراوان خود چشم همه جهانیان را به خود معطوف کرده اند!!
احتیاجی به نام بردن نیست این بانوان عزیز تمام موفقیت هاشونو مدیون تلاشها و پشتیبانیهای مردان عزیز هستند همونطور که اقایون محترم هم تمام موفقیتهاشونو مدیون خانمهای کوشا و پشتیبان هستند
اگر خوب دقت کنید یک رابطه تنگاتنگ بین موفقیت اقا/خانم و پشتیبانی خانم/اقا وجود داره
(۱۳ مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۳۳ ب.ظ)nimaaa نوشته شده توسط: (13 مرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: بزرگترین و تنها ضعف مردها وابستگیشون به جنس مخالف
موج جان فکر کنم منظورت این بوده: بزرگترین و تنها بدبختی مردها در کنار جنس مخالف بودن هستش و ... .
اقای نیما لازم نیست جمله اقای موج ترجمه کنید!
به اندازه کافی حرفشون واضح و گویا هست