(۳۰ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۳۸ ب.ظ)farhud نوشته شده توسط: این معیار چطوره؟
یکی که بتونه بر خلاف عرف (کولی بازی) و رسم و رسومات ابلهانه کاری انجام بده و از حرف مردم نترسه.
منظورم کار خلاف نیست. مثلا حاضره x تومن (حد بالا یا بالاتر از حد معقول یک هزینه ای توی شهرتون) پرداخت نکنید برای فلان کار (هر کار مربوط به ازدواج، فیلمبرداری، ماشین عروس، آرایشگاه و ...) و بگردید دنبال یه جایی که هزینه کمتری داشته باشه و باقی پول به درد زندگیتون بخوره؟
یا اصرار داره که یه بار ازدواج میکنیم و یه شبه و مردم چی میگن و ... از این چرت و پرتهای عوام.
فقط من مسولیت پریدنش رو گردن نمیگیرم.
منم خیلی به این موضوع فکر کردم و هیچ وقت نفهمیدم چرا کرایه لباس عروس دوستم سه میلیون بوده چرا حتما ماشین عروس باید شاسی بلند باشه چرا عروس باید یک میلیون پول ارایشگاه بده چرا مراسم رقص چاقو و ...........................
اخرش به این نتیجه رسیدم داستان پیچیده تر از این حرفاست . شاید من خودم به یک مراسم ساده راضی باشم و مامان و بابا و خانواده منم ارزوی یه سالن شیک برای مجلس من رو تو خودشون دفن کنند . خانواده داماد هم راضی باشند . پسر هم راضی باشه(یهنی همه چیز ها اوکی باشه هااااااااااااااااااااااااااااااااا که این خیلی کم پیش میاد من در بهترین شرایط دارم میگم)
اما یه ذره تو دلم این بیاد که نکنه میخان از قناعت من برای ساده بودن مراسم سو استفاده کنند
نکنه فک میکنند من نمیتونم سالن اونجوری بخام و نمیتونم ارایشگاه فلان رو برم و بزارن به حساب سادگیم و ..........
که یک درصد بدونم که این تو دل خانواده و خود پسر میگذره اونوقته که قید مراسم ساده رو میزنم، که نکنه با ساده زیستن، خودمو از اون طرف بوم بندازم پایین
اینه اقا فرهود گاهی کوچکترین چیزاست که ...........................
اگه واقعا دوتا خانواده و همینطور پسر و دختر همدل باشند همه چیز خوب پیش میره