(۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۱۴ ب.ظ)Elham_tm نوشته شده توسط: سلام دوستان،منم هستم.خوندن با۱نفردیگه بهم انگیزه میده.از کی میخواید شروع کنید؟
سلام. گرایش شما چیه؟ اولین باره که میخواید توی آزمون شرکت کنین؟ منابع را تهیه کردین؟
بنده –همونطوری که در پست های قبلیم گفتم- درس خوندنو شروع کردم. بار سوم هم هستش که می خوام شرکت کنم. در واقع بار اول با اینکه خوب خونده بودم به دلایلی نتونستم برم سر جلسه، بار دوم رفتم سر جلسه، ولی نخونده بودم. امسال هم می خوام بخونم هم برم سر جلسه. چون قبلا یک سال برای کنکور خوندم، به دروس و منابع اشراف دارم و تجربه هائی هم از اون دوران برام مونده.
برخی از دوستان –به حق- می گن که از الان زوده و این شروع کردن زودهنگام باعث خستگی می شه. با اینکه با این نظر مخالف نیستم ولی اینم می دونم که نمی شه از مهر ماه یهو شروع کرد به خوندن. به همین خاطر پیشنهاد می کنم یک درس یا دو درس را مطالعه بکنید. باور کنید اگر این یکی دو درس را خوب بخونید نه تنها وسط راه نمی برید، بلکه توی دوران اوج مطالعات کارتون راحت تر هم میشه. ولی در کل کاری نکنید که از درس زده بشید. از طرفی اگر توی درسی واقعا ضعیف هستید، اتفاقا الان وقت خوندن اون درسه. ۶ماه مونده به آزمون که نمی شه یه درسو از صفره صفر شروع کرد.
من که با این روال پیش می رم. هرکسی با من همنظره، خوشحال میشم همراه بشه.
(۲۴ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ)naziimani نوشته شده توسط: سلام اگه کسی ضریب دروس رو میدونه به من هم بگید؟
من لینک دفترچه کنکور سال قبل را میزارم، شما ضرایب هر رشته ای را که می خواید می تونید نگا کنید. ضرایب سال آینده هم به احتمال زیاد مثل همین ضرایب خواهد بود. البته اگر آی-تی هستید، باید بگم هنوز مشخص نیس سال آینده گرایشهای شبکه و امنیت جزو آی-تی باشه یا کامپیوتر.
لینک دفترچه از سایت سنجش:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.