(۰۳ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ق.ظ)tanhatarin نوشته شده توسط: دوست عزیز قطعی هم قطعی تر هست شک دارین؟
درضمن شما از الان تمرکزتونو روی زبان بذارید زبان اگر ضعیف هستین با۳ماه بجایی نمیرسید اما از الان اگر۱سال مداوم با ۱منبع مناسب کارکنید قطعا نتیجه میگیرید یادتون باشه رمز موفقیت تلاش هست همیشه همه جا.
نرم افزار درسته درسهاش سخت تره اما قبولیش راحت تره.
وقتی شما گسسته میخونی بیس تمام درسها رو خوندی
واسه زبان بگردین دنبال یه منبع درست د ر درسهای مشترک منطقی درسیه که میشه با تمرین زیاد ازش نمره کامل هم گرفت اگر از همین الان میخاید شروع کنین زبان رو هرگز از دست ندین
واسه زبان هم اگر منبع خوب نداشتید اطلاع بدین
ممنون.
زبانم بدک نیست و به درصد بالای ۷۰ فکر می کنم.. اتفاقا میخوام روی زبان خوب وقت بذارم، چون پتانسیل کسب درصد بالا رو توش دارم..
بین درس های ریاضی میخوام ریاضی مهندسی رو حذف کنم، چون پایه ش معادلات دیفرانسیل هست و وقت کافی برای خوندنش فکر نمیکنم که داشته باشم.. اما روی آمار و احتمال و محاسبات و گسسته میخوام وقت بذارم اساسی...
بین درسهای تخصصی توی شبکه و انتقال داده نسبتا قوی هستم و مدار منطقی و معماری رو علاقه زیادی بهش دارم و فکر میکنم بتونم اغلب سوالاتشون رو جواب بدم..
از بین دروس مشترک، تصمیم دارم نظریه زبان رو حذف کنم.. و وقتش رو بین ساختمان داده و طراحی الگوریتم و سیستم عامل تقسیم کنم اما نمیدونم تصمیم درستیه یا نه.. در کل به درصدهای رتبه های بالای کامپیوتر که نگاه میکردم یه مقدار امیدوارتر شدم، رتبه ۴۰ قبولی معماری روزانه صنعتی شریف، زبان رو صفر زده، میانگین درس های مشترک و تخصصیش ۳۷ درصده و ریاضی رو ۲۰ درصد زده یا رتبه ۷۷ قبولی معماری روزانه صنعتی امیرکبیر زبان رو ۱۵ درصد زده، ریاضی رو صفر زده! و میانگین درسهای مشترک و تخصصیش ۳۵ تا ۴۰ درصده...
با این درصدها واقعا توی IT نمیشه نتیجه خیلی خوبی گرفت...