زمان کنونی: ۰۳ دى ۱۴۰۳, ۱۲:۳۷ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
RE: [دانلود] جزوه و ویس جلسه نکته تست ساختمان داده والگوریتم استاد یوسفی زمستان ٩٣
خیلی عالی بود. استاد ما یه ترم ساختمان و الگوریتم درس داد ما نفهمیم فرق بیگ او با امگا و تتا چیه
همین یه ماه قبل خودم یاد گرفتم
خوشبحالتون . برای من خیلی مفید بود
من تازه به ساختمان علاقه مند شدم
هرگز، منتظر" فرداى خیالى" نباش.
سهمت را از" شادى زندگى"، همین امروز بگیر
هر کس در زندگی خود یک کوه اورست دارد که سرانجام یک روز باید به آن صعود کند...!!!
RE: [دانلود] جزوه و ویس جلسه نکته تست ساختمان داده والگوریتم استاد یوسفی زمستان ٩٣
(۰۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: ببین استاد تو این جلسه میگفت سوال یک منظورش سوال یک همون کپی هاست.اول جلسه اینارو حل کرد نمیدونم دقیق منظورتون همین کپی هاست یا نه.
سلام
تشکر از لطفتون
ولی اول جلسه دوم که تستای ۹۳ هست و با سوالای اون ۵ صفحه که اسمش dade.ostad هست فرق میکنه!!!
میشه ی نگاهی بندازید . مرسی
(۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۰۵:۱۹ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: بچه ها ببخشید مثل اینکه من این جزوه رو اشتباهی,گذاشتم.الان چندتا از دوستام گفتن.من الان پیشم نیست جزوه هام.تا شب براتون میزارم.بازم عذر میخوام
من واقعا چندتا از جوابای اون سوالا رو میخوام، خواهشا جزوه درستو بذارین.
خدا خیرتون بده