(۱۹ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ب.ظ)ایرسا نوشته شده توسط: اینه یه مدته فعالیت درسی کمرنگ شده چیز عجیبی نباید باشه ...
هیچکس ۱۲ ماه سال رو که درس نمیخونه!
بله نمیخونه
اما یه داوطلب اول به جمع آوری منابع می پردازه مثلا از خرداد تا نهایت شهریور
شک نکنید که خیلی از داوطلب های مسمم برای قبولی مانشتو دید زدن
اما خیلی کم در مورد این مباحث بحث شده(البته یه دلیلش هم که اصلیه اینه که کسایی که ... از پل گذشته نمیان مانشت کمک کنن)
خود من کلی از همین مانشت سالهای گذشته واسه منابع خودم خط گرفتم
(۱۹ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ب.ظ)daneshju-arshad-manesht نوشته شده توسط: (19 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ق.ظ)br2011 نوشته شده توسط: دیدم مانشت در مورد هر چیزی توش مطلب هست گفتم بچهها در رابطه باآموزش پیاز داغ کمک کنن
ولی من فکر میکنم همین تیتر عجیب و بی ربط میتونه تاثیر شوک برانگیز خودش رو بگذاره ،
البته با جواب های دوستان خودمم یه شوک خوردم که باید بیشتر مانشتو دوست داشت
(۱۹ تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۷ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط: (19 تیر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ب.ظ)daneshju-arshad-manesht نوشته شده توسط: از آقا فرداد هم یک درخواست داشتم: و اون اینه که مثل برخی داورها سعی نکنن با سوت زدنهای مکرر و کارت زرد و قرمزهای پی در پی، بازی رو به جنجال و تشنج بکشونن
سوت و کارت زرد داور نیست که بازی رو به جنجال میکشونه بلکه بازیکنان خطا کار که مرتب با داور مجادله میکنن و تماشاگرنماها
امیدوارم منظورتون فقط طنز باشه
وگرنه پاک کردن یه حساب کاربری فقط یه کلید Del هست کار سازنده ای نیست خیلی راحته
(۱۹ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۱۳ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: گفتین شوک یاد قضیه دعوای شیث رضایی و دروازهبانه افتادم که تیکه سر زبون عادل شده همیشه
یه رسم خوبی که قدیمها توی مانشت بود این بود که هر روز بچهها در دروسی که خونده بودن یه دونه سوال طرح میکردن. بسیاری از اوقات خودشون سوال رو بلد بودن و جواب رو هم میگذاشتن ولی به این هدف که این موضوع، موضوعی مهم هست. یادم میاد که من هم وارد برخی مباحث میشدم و خیلی اوقات هم بیسوادیم اثبات میشد. بحث و جدلهای علمی روی مباحث اینقدر جذاب بود که تا تاپیکی با عنوان سوال و نکته زده میشد سریع ۷ ۸ تا جواب براش رو سایت بود. خوب هدف مانشت همین بحثهای علمی است. البته خیلی از مباحث به غنای خوبی رسیدن و ممکنه خیلی از دوستان توی مطالب قبلی جواب خودشون رو گرفته باشند. متاسفانه الان مدیرهای ما به جز آقا فرداد بقیه همه غیرفعال هستند. باید فکری به حال تیم مدیریتی کرد و یه یا علی گفت و برنامه رو به صورت خیلی جدی شروع کرد.
امیدوارم مدیرهاتون از مدیریت فقط بستن تاپیک بلد نباشن
من خود از امروز تلاشمو در راستای کمک به مانشت به کار میگیرم.و امیدوارم گذاشتن این تاپیک آخرین کار اشتباهم باشه تو مانشت(به قول بعضی ها)
(۱۹ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۳۲ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: سرد شدم و بیشتر میخونم یا نکتههای کوچیک میگم.
حق با شماست! خوندن تاپیک هایی مثل "فقط بخندید" و "تجربه بازی رایانه ای ...... " و "تست سرعت تایپ" و...
یکیش جالب بود در مورد نیمرو درست کردنو این چیزا بود