(۰۷ تیر ۱۳۹۰ ۰۵:۴۰ ب.ظ)hatami84 نوشته شده توسط: اولا به نظر من اگه قراره درسی را شول و ول بخونید پیشنهاد میکنم که حذفش کنید
دوما نظر شخصی من اینه که ریاضی مهندسی را حذف نکنید چرا که درس بسیار مهمی است و شما در کنکور برعکس اسم و ظاهر گول زنندش میتونید خوب تست ازش بزنید
پیشنهاد من اینه که گسسته را حذف کنید چون تو کنکور یا وقت نمیکنید تستاش را بزنید یا نمیتونید به جوابتون مطمئن باشید
ولی برعکس ریاضی مهندسی را میتونید با اطمینان جواب بدید
من خودم رفتم کلاس مهندس کریمی خیلی خوب بود به خصوص کتابش ریاضی مهندسی مهندس کریمی انتشارات نصیر
من ۳ تا تست ریاضی مهندسی را سر جلسه کنکور در زمان ۵ دقیقه زدم
۳تا هم محاسبات زدم
آمار با این که خونده بودم جرات نکردم بزنم (سخت بود یا شاید اونموقعه برای من سخت بود)
گسسته هم به کل حذف کرده بودم تا زمانش را صرف مشترک بکنم
البته اینها فقط پیشنهاده . امیدوارم بتونی خوب تصمیم بگیری
این صحبت شما خیلی نا عادلانه است!
شما پیشنهاد می کنید ریاضی مهندسی رو بخونید فقط به این دلیل که خودتون روی اون تسلط پیدا کردید و می گید که گسسته رو حذف کنید فقط به این دلیل که خودتون روش تسلط ندارید.
از صحبتاتون معلومه که خودتون هم قبلا روی این درس مشکل داشتید و گرنه کلاس نمی رفتید.(مطمئنید قبلا از رفتن به کلاس ریاضی مهندسی هم نظرتون همین بوده)
من خودم قبل از کنکور تنها درسی که به نظرم نمی تونستم بزنم و ازاش می ترسیدم گسسته بود.ولی تنها تستهایی که زدم مال گسسته بود و به راحتی با ۱۵ دقیقه وقت گذاشتن روی ۴ تا سوال گسسته ۲۰ درصد ریاضی زدم.
.....
ببینید نخوندن ریاضی مهندسی دو دلیل می تونه داشته باشه:
۱-شما مطالب اصولی را کاملا به یاد دارید و بلد هستید فقط حوصلهی مرور و دوباره خوانی و تست زدن ندارید--->تنبلی را بگذارید کنار
۲-کلا نمی دونید مباحث ریاضی مهندسی چی بوده و هر وقت کتاب را باز کنید نیم ساعت طول می کشه تا بفهمید منظور نویسنده از نوشتن این فرمول چی بوده یا چرا این مسئله اینجوری حل شده.اصلا جلو نمی ره--->باید بگذاریدش کنار و اون وقتی رو که صرف گیج و منگی و پایین اومدن اعتماد به نفستون میشه رو صرف درس های دیگه کنید به دو دلیل:
الف)تمام تست های ریاضی درصد یکسان دارند (آیه نیومده که اگر ریاضی مهندسی نزنی قبول نمی شی)
ب)توی کنکور با توجه به دروس مشترک اونقدر وقت برای ریاضی کمه که کسی هم اکثر سوالا رو بلد باشه به ندرت وقت می کنه همهی سوالاهای ریاضی رو حل کنه.این دونستن و نزدن فقط باعث پشیمانی و پراکندگی ذهن سر جلسه میشه
ولی جواب آخر:
الان وقت فکر کردن روی این موضوع نیست.طبق قاعده شما باید توی تابستون ریاضی مهندسی رو بخونید.شاید ترس شما بی مورد بوده .اول مهر با توجه به عملکردتون توی تابستون تصمیم "قاطع "می گیرید که ریاضی مهندسی را با جدیت بیشتر ادامه بدید یا اون رو به طور کل کنار بگذارید.