(۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: سلام دوستان
من امروز رفتم ثبت نام
تحقیقات قزوین شبکه آورده بودم منتها ۸صبح که ورودی تحقیقات بودم منو فرستادن باراجین
کلیه ثبت نامی ها برن باراجین
ازم پرسید چه رشته ایی؟ گفتم ارشد شبکه..گفت کلاساتونم همونجاس!!!!!!!!!
حالا درست و نادرستشو نمیدونم.
عرض شودکه ثبت نام ۸ مرحله داشت که شروع مرحله یک این فرما رو پرینت بگیرین ببرین. ...
شهریه ثابتم ۱۲۷۰۰۰۰وخورده ایی بود.. که اینو نقد باید بدین.
شهریه متغیر ب ما که ۸ واحد دادن شد ۶۵۰ تومن + اون ۹۰هزار تومن خدمات و تسهیلاتی که دانشگاه داره.
بعد پرداخت شهریه برای خوابگاهم پول پیش ۲۵۰ هزار میدین..بعد ماهی ۸۵تومن!
وسلام.
آهان ۱/۵ هم چک ضمانت دادم بابت مدرکم که گواهی موقت بود چون کارشناسیمو پیام نور بودم
قرار شد دوشنبه ساعت ۹:۳۰ اونجا باشم یه جلسه توجیهی هس +تحویل خوابگاه.
حالا چیزی که برای خودم سوال شد... و اونموقع اونقدر خسته بودم که فراموشم شد بپرسم اینه که این جلسه توجیهی کجا برگزار میشه اصن؟ والا...عین کبوتر دو برجه شدیم.. الان که رسیدم خونه تازه یادم افتاد..
این اطلاعیه ای هست که علوم تحقیقات قزوین تو سایتش زده. ولی شبکه جزء این رشته ها نیست. شاید میخوان ورودی جدیدها رو بفرستن باراجین وگرنه این ترم که واسه بچه های شبکه درس ارائه دادن
در خصوص انتقال رشته های فوق به مجتمع شهید عباسپور ( باراجین )
باطلاع دانشجویان گرامی می رساند که رشته های ذیل به مجتمع شهید عباسپور ( باراجین ) منتقل گردید لذا جهت کلیه امور( آموزشی ، مالی ، .... ) به مجتمع شهید عباسپور مراجعه فرمایید . *** حسابداری **علوم اقتصادی ** مهندسی صنایع – صنایع **مهندسی صنایع – مدیریت سیستم و بهره وری **مدیریت اجرائی ** مدیریت بازرگانی **آموزش زبان انگلیسی **مهندسی شیمی – صنایع غذائی **ریاضی
(۲۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۵ ب.ظ)Pegasus نوشته شده توسط: (25 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط:
دوست عزیز منظورت از نقد اینه که نمیشه با کارت پرداخت کنیم؟ حتما باید پول نقد بدیم؟
بعدش هم پرسیدی خوابگاهش کجاست؟
خوابگاه تو همون دانشگاه باراجینه. شهریه رو با کارت میتونی پرداخت کنی