(۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۴ ب.ظ)marmar_khanoom نوشته شده توسط: (20 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ق.ظ)farzad.arshad نوشته شده توسط: فکر میکنم بد نباشه یک نکته رو در مورد باراجین(آزاد قزوین) بگم
کارشناسی اونجا خوندم و ارشد هم قبول شدم(ولی ارشد نمیرم)
ببینید دوستان باراجین جای خوبیه برای تحصیل. از دانشگاههای اصلی دولتی مسلما بهتر نیست ولی از خیلی جاها بهتره. اونایی که میرن خواهند دید چه تفاوتهای چشمیگیری با خیلی از دانشگاههای ایران داره ...
اما نکته مهم
دوستانی که در دانشگاه کارشناسیشون نمیگم راحت ولی در کل با تلاش نمرات ۱۷-۱۸ میگرفتن، فکر نکنن باراجین اینطوریه. باراجین بعضی اساتید ممکنه خیلی سخت نگیرن. ولی بسیاری از اساتید هستن که خیلی راحت میندازن
در مورد ارشد هم شنیدم به شدت در مورد پایان نامه سختگیری ها زیاد شده. بحث دفاع جدی بود و جدی تر شده....
خواستم بگم روی تجربه از دانشگاه آزاد دیگه یا سایر دانشگاهها فکر نکنید میرید و ۲ ساله!!! فارغ التحصیل میشید.... باید خودتون رو برای خیلی چیزها آماده کنید
دقیقا همین بلا سر من هم اومد. من زمان لیسانس هر وقت می شنیدم که باراجین خیلی سخت میگیره ، همش با خودم میگفتم اینا حرف بچه هاییه که درس نمیخونن ولی وقتی ارشد قبول شدم با اینکه من علوم تحقیقاتم تازه فهمیدم اینجا چه جوریه. تمام دوستام که کارشناسیشونو باراجین خوندن میگن این دانشگاه همیشه همینجوری بود. از نظر سخت گیری استادها پردیس علوم تحقیقات قزوین و باراجین با هم فرقی ندارند. ولی یه چیز دیگه هم هست.من شنیدم نمره قبولی تو باراجین به جای ۱۲ ، ۱۴ هست
خوب الحمدلله اینجا هم یه ارشدی حرف مارو تایید کرد
چه زمان تحصیل و چه زمان مصاحبه برای شغل، هیچکس باور نمیشد که چقدر واحد قزوین سختگیرن... ولی وقتی کارمو دیدن کلی تعجب کردن. البته از درس تا کار خیلی فاصله هست. اما کاری که استادها از ما کشیدن
ما رو فولاد آبدیده کرد!!
اینم بگم بد نیست. ما چند نفر دوست بودیم زمان پیش دانشگاهی. درسمون هم تقریبا در یک سطح بود... ۲ نفرمون باراجین قبول شدیم. یکنفر یکی از دانشگاه آزادهای چند کیلومتری باراجین
اونی که دانشگاه آزاد دیگه قبول شده بود، معدل کلش در نهایت حدود ۴ نمره از ما بیشتر شد
(۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط: باراجین چیه؟؟؟؟
بالاتر از دانشگاه یک منطقه تفریحی و فضای سبز هست مشهور به باراجین
چون دانشگاه هم ۲ تیکه است. یک قسمت به نام نواب برای کاردانی ها که داخل شهره. قسمتی که مربوط به کارشناسی و بالاتره به باراجین معروف شده