(۲۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۸ ب.ظ)barca_bg نوشته شده توسط: (23 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۷ ب.ظ)mona90 نوشته شده توسط: سلام به همهی دوستای عزیزم من یه مشکلی پیدا کردم که فکر می کنم فقط از طریق شماها می تونم حلش کنم فرصت دارید که مطرح کنم؟
سلام به همهی دوستای عزیزم من یه مشکلی پیدا کردم که فکر می کنم فقط از طریق شماها می تونم حلش کنم فرصت دارید که مطرح کنم؟
بفرمایید همه بچه های خوب مانشت اگه بتونند کمک می کنند
سلام barca جون مرسی از توجهت، من یه مدته که به برنامه ریزی هایی که واسه مطالعاتم و زندگیم انجام می دم نمی تونم به درستی عمل کنم برنامه هام بلند پروازانه نیست ولی اجراشون نیاز به انگیزه قوی داره که من انگیزمو به خوندن دروس کامپبوتری و جانبی مثلا زبان تا یه حدودی از دست دادم البته علاقهی خیلی زیادی به گرایشم دارم ولی خودت می دونی دروس ما چه جوریه به نظرت باید چیکار کنم که با علاقه کار کنم. لطف می کنی اگه شما و باقییه دوستان مانشتی راهنماییم کنید.
(۲۴ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۰۷ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: (23 خرداد ۱۳۹۰ ۰۵:۳۷ ب.ظ)mona90 نوشته شده توسط: سلام به همهی دوستای عزیزم من یه مشکلی پیدا کردم که فکر می کنم فقط از طریق شماها می تونم حلش کنم فرصت دارید که مطرح کنم؟
سلام به همهی دوستای عزیزم من یه مشکلی پیدا کردم که فکر می کنم فقط از طریق شماها می تونم حلش کنم فرصت دارید که مطرح کنم؟
دوست عزیز اینجا هر کس هر کاری از دستش بر بیاد انجام می ده!
مسافر کوچولو از لطفت خیلی ممنونم ارسال کردم امیدوارم از نظر شما دوست عزیزم هم بگذره
mer30 az tavajohe tak taketo midonam faghat sj=homaha asatid dana mitonid rah gosha bashid matrah kardam vali bazam inja ham migam
من یه مدته که به برنامه ریزی هایی که واسه مطالعاتم و زندگیم انجام می دم نمی تونم به درستی عمل کنم برنامه هام بلند پروازانه نیست ولی اجراشون نیاز به انگیزه قوی داره که من انگیزمو به خوندن دروس کامپبوتری و جانبی مثلا زبان تا یه حدودی از دست دادم البته علاقهی خیلی زیادی به گرایشم دارم ولی خودتون می دونید دروس ما چه جوریه به نظرتون باید چیکار کنم که با علاقه کار کنم. لطف می کنید اگه راهنماییم کنید. از همین جا روی ماه همتونو می بوسم.