سلام ... خب اول یه تبریک به همه قبول شده ها !!!
و یه تبریک به خودم که شرط بندی رو بردم و رویه یه سری از دوستان کم شد . البته
به خاطر (بازدید موضوع ۴۰/۰۰۰ پاسخ ۲۰۰۰ اعتبار موضوع ۱۰۰۰ )(طی ۹ روز ) خیلی بیشتر از او چیزی که فکر شو می کردن
!!!!
دوستانی که پیام خصوصی می دین و سوال می پرسین بنده تا جایی که شده جواب دادم و اگر بعضی وقتا طول می کشید به خاطر محدودیت ارسال پیامم بود .
یه سری سوالات که خیلیا ازم می پرسن
آیا این دانشگاه خوبه -
آیا فلان دانشگاه بهتره یا اون یکی
- کدوم معتبره -
ارزش داره بخونم؟
جواب شما رو با یه پاسخ کلی می دم :
پیشرفت شما در زمینه ارشد و درجات بالاتر فقط و فقط به خود شما بستگی داره . و نقش دانشگاه یه نقش ۵ درصدیه . یعنی اگر فکر می کنید . که برید فلان دانشگاه با کلی اعتبار و دیگه همه چی تمومه باید بگم خیر . پیشرفت شما به مقالات - پژوهش ها و کار تحقیقاتی و نحوه درس خوندنتون بستگی داره
مثال :۱- دانشجویی در یک دانشگاه آزاد و با تراز پایین درس خونده حاصل نتیجه این تحصیل ثبت یک پروژه نظامی در وزارت دفاع هست
۲- دانشجویی در دانشگاه شریف فقط درس خوانده و فارغ التحصیل شده
به نظر شما کدوم موفق تر خواهند بود ؟؟ از لحاظ شغلی - مالی - اجتماعی - خارج کشور - استخدامی و ...؟؟؟
البته این یه مثال کلی بود برای درک این موضوع . هر چند نمی شه نقش دانشگاه رو هم بی تاثیر دانست . ولی مقطع ارشد متفاوت تر از اون چیزی هست که شاید فکر می کنید !!!
---------------------
فکر کنم دیگه وقتشه تاپیک بسته شه . ایشالا همه موفق باشید .
منم دیگه باید با مانشت و شما خداحافظی کنم . دوستان و اساتید دیگه هستن که خیلی می تونن کمکتون کنن . دوستتون دارم خدانگهدار