زمان کنونی: ۰۲ دى ۱۴۰۳, ۰۶:۱۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
سلام دوستان، خسته نباشید. خوشحالم که درصد و نتایج خوب شما رو میبینم. منم امسال میخوام آزمون بدم اما اطلاعات کاملی در مورد منابع ندارم. امکانش هست راهنمایی کنید منو؟ ممنون <3
سلام تبریک فراوان بابت موفقیت دوستای عزیزم
یه درخواستی از بچه ها داشتم
یه تاپیک زدم ولی متاسفانه جوابی ندادند
میشه دوستان یکی زحمت بکشه کلید نهایی گرایش نرم افزار همین کنکوری که تووش شرکت کردینو بذاره... آخه سایت سنجش با مشخصات داوطلب فقط کلید میده... ممنون
(۲۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: سلام تبریک فراوان بابت موفقیت دوستای عزیزم
یه درخواستی از بچه ها داشتم
یه تاپیک زدم ولی متاسفانه جوابی ندادند
میشه دوستان یکی زحمت بکشه کلید نهایی گرایش نرم افزار همین کنکوری که تووش شرکت کردینو بذاره... آخه سایت سنجش با مشخصات داوطلب فقط کلید میده... ممنون
امسال کلید را به همراه پاسخ گذاشته بودند به خاطر همین اینجوری فقط کلید را دادند بیرون من کلید دفترچه E را براتون گذاشتم
والا من فکر کنم تو تاپیک های دیگه هم گفته باشم برای کنکور دکترا بهترین کار سرمایه گذاری روی دروس کارشناسی اگر درصد های من را دیده باشید متوجه میشید که من فقط دروس کارشناسی را زدم ولی خب کامل زدم
اصل دکترا مصاحبه اش خود کنکور فقط برای کسب نمره لازم برای شرکت در مصاحبه است