(۰۷ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: (07 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۵۳ ب.ظ)research.moghimi نوشته شده توسط: باور کنید من دیگه داشتم به پای آقای Khan می افتادم. شاید تو حوزه من اینطوریه اما من که هر کاری کردم حتی جواب هم بهم نداد
بله نمی خوام ارزش کار رو پایین بیارم.
راستی
اگر ایمیل زدید و بهتون دادن خوب بیاید رایگان بزارید تا دیگران هم استفاده کنن. من هم از خدامه.
البته من بیشتر هدفم اینه که وقتی شما یک کار رو کردید دیگران سریع بیان رو کار شما و اون رو ادامه ندن. باور کنید تو دانشگاه ما این معظل بزرگی شده بود. حتی من می شناسم افرادی رو که وقتی کار رو شروع کردن از مقایسه کارهاشون با کارهای دیگران وحشت داشتن چون باید اون ها رو پیاده سازی می کردن
چرا باید اونها رو پیاده سازی کنن؟ دیگران مگه تو مقالشون نگفتن به چه نتایجی رسیدن؟
اولا من نمی خوام به دانش دوستان جسارت کنم. چیزهایی که به ذهنم می رسه رو می گم
خوب:
در مقالات نتایج رو گفتن. اما چند تا مشکل هست
اول اینکه روی یکسری دیتا کار کردن که فقط یک آدرسی می دن و بعد از مدتی هم غیر فعال می شه (مقاله ژورنال الزویر رو باور کنید دیدم اینطوری بوده
)
دوم اینکه گاهی شما در ایران برای کاربردی دنبال این می گردید که کارتون رو با یک کار قوی مقایسه کنید. دیتا ها هم دیتاهای خودتونه. اینطوری پیاده سازیش رو می گیرید و برای دیتاهای خودتون تست می کنید. خوبیش اینه که اگر کار بهتر شد راحت می تونید بفرستید به ژورنال
سوم اینکه شما که مثلا دارید روی یک حوزه ای کار می کنید اونی که مقاله داده میاد می گه من فلان کارها رو کردم کار خوبیه این صحت ها رو بهم داده. حالا شما اگر بری برای کار خودت پیاده سازی کنی بدک نیست این کار. در واقع مقاله این رو می گه. حالا شما بخواین اون کار رو جلو ببرین حتما باید کارتون رو با اون کار مقایسه کنید. مگر اینکه کارتون جدید باشه و نیازی به مقایسه با کار دیگران نداشته باشه. اما اگر بخواید یک حوزه ای که قبلا کسی جلو برده رو جلو ببرید قطعا نیاز دارید کارتون رو با کارش مقایسه کنید. گاهی هم نتایجی که گفتن کافی نیست و هزار تا مشکل پیش میاد. من که برای کار خودم مجبور شدم با دو تا کار دیگه کارم رو مقایسه کنم و کلی دردسر ....
البته یکیش رو پیاده سازی کردم و یکی دیگه رو چون دیتاهای مقاله رو در اختیار داشتم دیگه مقایسش نکردم